Specifikationerna för en Polaris RZR Roll Cage

Polaris RZR är en populär sida vid sida två personer utility vehicle, mer känd som en UTV och ibland som en dune buggy. Denna sportiga versionen av den ståndaktiga Polaris Ranger började tillverkas 2008 och har gett upphov till en uppsjö av eftermarknaden och förbättrad tillbehör, inklusive ersättare störtbåge och tillägg såsom kartfickor, tak sol och även hela canvas cab omfattar att skydda mot elementen. Stock Roll Cage

stock Störtbåge, även kallad en cab ram, förutsatt den grundläggande Polaris RZR är en svart-pulverlackerad målat rullade aluminium, med totalmått på 63.75 inches lång och 35 inches bred med 42,5 inches hög. Off-Road.com kritiserade 2008 Polaris eftersom beståndet buren inte bedömdes för full rulle-over skydd. För 2009 och senare modeller, förbättrade Polaris rullen buren genom att öka sin styrka med 30 procent och förstärka stötmontering och främre och bakre ram.
Eftermarknad och Custom Burar

Efter-marknaden och anpassade burar kan hittas i en mängd olika prisklasser, men goda kördes $ 1500 och mer som i november 2010. Experter, exempelvis granskare skriver för "Dune Guide," föreslår RZR ägaren noga väga för-och nackdelar av material vikt och styrka för den bästa balansen för ett visst fordon setup. Kilar och triangulering används också för att öka styrkan utan att lägga extra tyngd. Chromoly, en legering av stål med krom och molybden, eller hög kolstål är bra starka och lätta val.
Roll Cage Tillbehör

Du kan klä upp din störtbåge med allt från vindrutor till en fullständig duk som täcker för att hålla elementen. Vid billiga änden av skalan är en vattentät godssäcken som monteras på antingen bak eller overhead av skyddsbur, försäljning i november 2010 för bara $ 35.99. I andra änden av skalan är en fabricerad störtbåge som innehåller ett baksäte ovanpå bakre förvaringsbox för $ 1549 i november 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117992.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.