1996 Polaris XLT Specifikationer

Baserad i Minnesota, har Polaris byggt snöskotrar sedan 1954. Företaget har expanderat till tillverkning ATV, vattenskotrar och motorcyklar. Polaris har idag mer än 1 miljard dollar i försäljning över hela världen med tillverkning och distribution anläggningar över hela världen. Den 1996 XLT byggdes i flera modeller, däribland Indy XLT Special. Vikt och Mått

XLT har en torrvikt av 494 kg. Det är 43 inches tall, 106,25 inches lång och 49 inches bred. Det XLT har också ett skidcenter på 43,5 inches. Skidspåren är 15 inches bred och 121 inches lång.
Bränsle, motor och bromsar

XLT kan hålla upp till 10.7 liter bränsle. Den är utrustad med en 597 vätskekyld trippel motor. Motorn har en cylinderdiameter och slaglängd på 65 mm och 60 mm och har en 3-VM34SS slide förgasare. Skotern har hydrauliska skivbromsar.
Stötdämpare och fjädring

XLT har fox gas chocker i både fram-och baksidan. Den främre hjulupphängningen färdas 10 inches medan den bakre färdas upp till 13,1 inches. Addera standardutförande och tillval

1996 XLT levereras som standard med sådana funktioner som handvärmarna, tumme värmare, en hastighetsmätare, varvräknare, Hi beam lampor, låg olja indikator, hög temperatur indikator, justerbara barer styrning och en främre stötfångare. Valfria funktioner på XLT inkluderar elektrisk start, back transmission, elektrisk bränsle indikator, speglar, en dragkrok, hasplåt, ryggstöd, lagring rack och en EZ Trottelfunktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118072.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.