Så installerar du Lights Fordon Trailer

Trailer lampor är designade för att signalera drivkrafterna bakom din släpvagn. De installeras på vagnens ram och ansluts till bilens bromsljus ledningar. När du bromsar, släpet tänds. Installationen är en som en måttligt kunnig gör-det-självare kan åstadkomma på mindre än två timmar. Denna installation utförs på de flesta vanliga släpfordonstyper. Saker du behöver
Trailer lampor
Marker
Drill
Carbide bit
Monteringsmaterial
Visa fler instruktioner
1

upprätta ett område att installera släpets lampor där de är synliga bakifrån och obehindrat. Den bakre ramen är den vanligaste installationen plats. Placera ljuset fäste på plats och markera varje monteringshål med en filtpenna.
2

bort fästena. Borra hålen med en hög-borrmaskin och hårdmetall bit som motsvarar storleken på den monteringsverktyg. Bits 3/32 av en tum till 1/8 av en tum används typiskt.
3

Sätt fästet på plats igen, rada upp monteringshålen och släp ram. Montera fästet med hårdvaran som med lampor, eller använd galvaniserad metall skruvar.
4

Kör trådarna släpvagn ljus från lamporna tillbaka på strömriktare på din bil. Detta är oftast placerad under bogsering sele eller någonstans nära skumt. Det kan också vara inne i bakluckan på bilen.
5

Anslut kablarna trailer ljus till omvandlaren genom att sätta in kontakten i kraftomvandlaren öppna slot anslutning.
6

Testa släpets lampor genom att sätta fordonet i parken, vrida motorn på och trycker på bromspedalen. Trailern ljus ska tändas. Om de inte gör det, byta glödlampor i trailern lampor och testa dem. Kontrollera anslutningarna från lamporna till din konverterare och omvandlare säkring för att säkerställa att allt är i skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117613.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.