Hur man registrerar ATV

ATV står för All Terrain Vehicle. ATV är fordon som innehåller ett säte som är bredbent med förare och rida på lågtrycksdäck. Fyrhjulingar är också kallas fyrhjulingar, tre hjulingar och fyra motorcyklister och har oftast ett styre för styrning under körning för att upprätthålla balansen. Även om All Terrain Vehicles inte drivs på gator, vissa stater kräver dessa fordon som skall registreras med antingen Department of Motor Vehicles (DMV), Department of Transportation (DOT) eller institutionen för vilt (DOW), innan de kan köras . Instruktioner
ATV Registrering
1

Fyll i registreringsformuläret för All Terrain Vehicles. Kontakta din lokala DMV, DOT, eller DOW att få en kopia av detta formulär. Vissa stater har formulär som du fyller i och skickar på nätet. Besök din statens registrerar avdelning på nätet för att ta reda på om de ger Internet registrering.
2

Ta det ifyllda formuläret tillsammans med din köpebrev från antingen återförsäljaren eller säljaren på ditt lokala DOT, DOW eller DMV. Köpebrevet måste innehålla köparens uppgifter, inköpspris och moms i tillämpliga fall. Den måste också omfatta ATV information såsom år, gör, kropp och stil samt Vehicle Identification Number (VIN). Om köpt från en återförsäljare, kan du bli skyldig att tillhandahålla ett ursprungsintyg. Be din återförsäljare om ett exemplar.
3

Ge din regering utfärdat foto-ID-kort till registreringsmyndigheten vid tiden för registreringen.
4

Betala registreringen avgift, Clean Air Act avgift och moms i tillämpliga fall. Kontrollera med din registrering agent att bestämma formerna för betalning accepteras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118071.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.