Hur du justerar kedjan på en ATV

Justera kedjan på din ATV är en viktig del av bilens underhåll. Om du tillåter att kedjan blir för lös, kan det lossna under drift och blir förstört, potentiellt skada andra delar på ATV. Men om du tillåter att kedjan blir för hårt, kan det tugga upp ATV drevet och tänja och bryta kedjan. Processen för åtdragning och lossning en ATV kedjan kräver endast grundläggande verktyg, och kan fyllas med nästan vem som helst. Saker du behöver
skiftnyckeln (skiftnyckel) katalog Standard skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Dra ATV till ett öppet, tillgängligt läge, och lyft den bakre änden av fordonet på ett block. Se till att allt tryck är utanför bakdäcken.
2

Använd en skiftnyckel för att lossa tappen bulten som håller axelbulten mellan bakdäcken.
3 < p> Från och med den vänstra däcket, lossa låsmuttern, hålla kedjan åtdragningsbult på swing arm på plats med hjälp av en skiftnyckel.
4

Justera kedjan åtdragningsbult behov. Vrid bulten noga, eftersom det är ganska lätt att töja bulten och bryta det. Känn kedjan när du justerar bulten, och försök att få kedjan lärde, men ändå med en liten mängd slack. Sedan, när du har bulten på önskad plats, håll fast med hjälp av en fast nyckel och dra åt låsmuttern med en annan fast nyckel.
5

Titta på skåran på toppen av torget åtdragning Bracer, och slutföra justera processen på andra svängarm matcha det upp med skåran på samma sätt som den andra sidan. Detta är mycket viktigt, eftersom axeln måste vara rak som möjligt.
6

Använd en skiftnyckel för att dra åt klacken bulten igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117464.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.