Så ändrar bromsarna på en TRX300

En TRX 300 är en Honda ATV. TRX kan användas för någon modell av Honda ATV som har en hög effekt, högt vridmoment motorn. TRX modellerna brukar ställa upp för racing eller för tunga arbetet på en gård eller ranch. TRX modeller är också inrättas för snabb reparation och modifiering. Bromsarna på dessa modeller är disk-typ bromsar, vilket är mycket mer tillförlitliga än trumbromsar. Du behöver däcket verktyg för din specifika TRX modell för att ta bort hjulen och få tillgång till bromsoken. Saker du behöver
Motorcykel lift
Tire Tool Review Ratchet satt
pads Ersättningsbromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Park TRX på nivån marken och plats motorcykeln hissen under motorblocket. Lossa muttrarna på hjulet, med däck verktyg, sedan höja TRX från marken. Dra av hjulet från ramen av TRX.
2

Lossa låsmuttrarna på bakre högra och vänstra sidan av bromsok, med ratchet set. Lyft upp oket och ta bort bromsoket från toppen av bromsoket.
3

Dra bromsbelägg från insidan av bromsok, med händerna. Skjut kolven i ramen av bromsok, med tummarna. Skjut de nya kuddar i bromsoket, i samma position som den som används.
4

Placera bromsok tillbaka på toppen eller rotorn och dra åt muttrar, med spärrfunktion set. Byt ut hjulet på ramen av TRX och dra åt muttrarna, med däck verktyg. Sänk TRX till marken och ta motorcykeln lyft från under motorblocket. Helt kan dra åt muttrarna, med däck verktyg till vridmoment specifikationerna för din specifika TRX modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117715.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.