Hur man installerar en Honda ATV Winch

Vinschen på en Honda All-Terrain Vehicle (ATV) kommer att hjälpa dig när du fastnar och är nödvändig för tunga lyft. Du behöver denna vinsch om du rida på berg, grov stigar eller raviner. Din modell av Honda ATV kommer att avgöra vilken vinsch du ska köpa. Installationen är inte svårt om du har en kompis hjälp. Saker du behöver
Winch monteringssats
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Placera monteringsplattan på de främre barerna. Använda Ratchet set, fast monteringsplattan med de fästen levereras med Honda vinsch. Medan din vän håller vinschen, fast vinschen på monteringsplattan med konsoler och ratchet set.
2

Anslut sex-gauge ledningar till vinschen. Anslut den positiva kabeln till den positiva ingången och den negativa ledningen till den negativa ingången. Ledningarna bakom vinschen och fästplatta längs insidan av höger framskärm till kontaktorn rutan under sätet bredvid batteriet.
3

Anslut de negativa och positiva kablarna från vinschen till kontaktorn lådan. Lossa kontakterna på kontaktorn lådan och anslut kablarna. Den kontaktorlåda låter vinschen att arbeta utan att motorn är igång.
4

Vrid vinsch på att säkerställa att den fungerar. Strömbrytaren är på vinschen på vänster eller höger sida. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117555.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.