Hur Haka Trailer Tongue

Trailer tungor bifogas bogsera fordon som använder en mycket stark men enkel mekanism, en kopp med en integrerad låsanordning på framsidan av tungan, korrekt kallas mottagaren, säten över en boll på baksidan som kabeln paketet. Avkrokande släpvagnen tungan från bogsera paketet är en enkel uppgift. Saker du behöver
Board
Visa fler instruktioner
1

Släpp stiftet fjäderlås som säkrar jack trailer tungan i sitt horisontella läge, och vrid uttaget så hjul vid sin ände pekar till marken när den når sitt vertikala läge. Domkraften är helt roteras när låspinnen sätena till en andra mottagare.
2

Placera en bit av tung kartong ungefär en fot lång under hjulet. Detta kommer att stoppa hjulet från att sjunka in flytning marken.
3

Vrid handtaget på toppen av domkraften tills hjulet i kontakt med styrelsen. Släpp släpets säkerhets kedjor från sina krokar och släpets hook-up kabel från uttaget på baksidan av dragfordonet. Lossa spärren på koppen i slutet av tungan,. Detta görs vanligen genom att höja en liten spak på baksidan av koppen 45 grader upp från sitt horisontella läge
4

Fortsätt att vrida handtag ovanpå uttaget tills den har trycks koppen helt bort från bollen och det finns en tum av fritt utrymme mellan de två komponenterna. Detta kan ta längre tid än väntat, eftersom den bakre delen av dragfordonet får höja upp sin upphängning som vikten på släpvagnen är tagen av domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118453.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.