1994 Fleetwood Terry specifikation

Sedan 1950 har Fleetwood producerat fritidsfordon för dem som vill njuta av naturen med några av de bekvämligheter som hemma. Fleetwood har haft ett antal modeller genom åren, inklusive Terry, som är för närvarande inte längre tillverkas. Den Fleetwood Terry kom in både ett femte hjul och resa släpvagn serien. Konsumenter som handlar för en 1994 Terry RV på tiden skulle hitta RV kom i flera klippningar och dimensioner. Yttermått och funktioner

mått 1994 Fleetwood Terry varierade med vändskiva, som sträcker sig från 18 fot till 33 fot i längd, och resor släpvagn som sträcker sig från 16 fot till 35 fot. RVS kan även köpas med flera funktioner, inklusive markiser, ett takräcke med stege, ceder, storm fönster, burspråk, aluminiumfälgar, kamerautrustning, takfönster och solpaneler.

Konsumenterna behövde fordon med bogsering kapacitet att manövrera vikt 1994 Terry husvagnar. Vikterna i Terry varierade mellan vändskiva och resa släpvagn, och var beroende på storlek och funktioner som ingår. Den femte hjul vägde från £ 3380 för 18-fots till £ 8220 för 33-fots RV. De resor släpvagnar vägde från £ 2660 för 16-fots till £ 6150 för 35-fots RV.
Interiör Funktioner och tillval

ägare av 1994 Fleetwood Terry fick möjlighet att köpa från ett sortiment av apparater, generatorer, paketresor underhållning och värme och luft enheter att hävda att at-home känsla. Kylskåp, var mikrovågsugn, gasgrill toppar kock, avyttringar sopor och ismaskiner för köket, och hela vardagsrummet kan du ha en centraldammsugare, tvättmaskin /torktumlare, tömmer toaletter och varmvattenberedare.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118151.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.