1998 Polaris Indy 500 Specifikationer

Under 1998 fortsatte Polaris Industries sin tradition av att producera bästsäljande snöskotrar genom att släppa Polaris Indy 500. Den '98 Polaris Indy 500 är nästa generations modell av en annan populär Polaris snöskoter linje, Classic, som är en turnerande skoter som tillåter dig att täcka långa sträckor samtidigt ger dig både komfort och stabilitet. Body

Tre färger var ursprungligen tillgängliga - svart (standard fabrik färg), vit och en tvåfärgad blå gran som bleknat i en ljus metallisk safir. Den tvåfärgade färgad modell och den vita modellen fick en höjd med mitten vindrutan och en något längre sits än standard svarta modellen.
Motor

Alla '98 Indy 500s var fabrik installeras med Polaris 488cc vätskekylda tvilling motor, som var utrustad med två 38-millimeters förgasare och en kondensator urladdningar (CD) tändsystem. En P-85 drive clutch med en .75 "bred kedjan drivs banan, vilket motsvarar en snöskoter s däck. The
Track

'98 Indy 500 var utrustad med en blixt spår som var virad runt XTRA-10 främre och bakre upphängningar. Bakre fjädringssystem erbjuds 10.2 inches av resor och var utrustad med en justerbar Indy Stötdämpare. Den främre hjulupphängningen erbjuds 9,5 inches av resor och var utrustad med stötdämpare kväve cell, en torsion bar och kontrollerad vals center (CRC) styrning paket. Barnkonventionen styrning paketet minskar scrub (sidoförflyttning av snöskotern skidor) och bump (rörelse i sidled av skidorna genom suspension). Skivbromsar var utrustade på alla Indy 500 modeller.
Funktioner

en 11,8 liters bensintank var standard på alla Indy 500 modeller. Extra funktioner inkluderar EZ steer skid karbider att förbättra hanteringen, handvärmarna, styre tumme värmare, hastighetsmätare (med en trippmätare), en varvräknare och strålkastare halogenlampor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117759.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.