Hur man installerar ATV Snöblad plöja på en Yamaha

Yamaha fyrhjulingar (ATV) är personliga fordon kan drivas på nästan alla underlag, såsom gräs, lera, grunda vatten och snö. Snöplog kit är utrustade med ATV att omvandla dem till mini-plöjning maskiner som är bra för stora gårdar och jordbruksmark. Köpa ett kit snöplog och utrusta den till din Yamaha ATV att börja rensa bort snön som du cyklar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skyddsglasögon
Borrmaskin med borr satt
Jack
Visa fler instruktioner
1

Sätt på dina skyddsglasögon och borra fabriken markerade platser på gummit framkant med din borrmaskin och den rekommenderade storleken på borret, som finns i din snöplog installationshandbok.
2

Montera skid fästet gummi framkant, med hålen du just borrade som en guide. Sätt skruvarna i rätt riktning (konsultera din instruktionsbok) och infoga följande delar på bultarna på den andra sidan av gummit framkant i denna ordning: skid fäste, platt bricka, låsbricka, mutter. Dessa delar levereras med din snöplog. Dra åt bultarna med lämplig skiftnyckel storlek socket.
3

Rikta in spåret på gummiplatta med spåret i gummit framkant med skid parentes inför baksidan av bladet. Skjut gummiplattan på gummit framkant, att se till att deras kanter är jäms med varandra.
4

Montera sidogångjärn på baksidan av gummit kapskiva. Rikta in hålen i gångjärnen med fabriken hålen på baksidan av bladet och fäst dem på bladet med lämpliga bultar, muttrar och brickor medföljer snöplog.
5

Säkra botten varje gångjärn genom att införa lämpliga bultar, brickor och muttrar som levereras med din snöplog. Vissa snöplog modeller kräver att du borrar hål, medan andra har fabriken hål redan borrade för dig. Konsultera din instruktionsbok för borrning specifikationer, inbegripet borr storlek och hur djupt du ska borra dina hål.
6

in jaktplan, vilket är basen för plogen arm, in plogen mount, vilket är en U-formad fäste som fäster på plogbladet. Passa in hålen i interceptorn med hålen i plogen mount. Sätt lämpliga bultar i hålen, tillsammans med de nödvändiga muttrar och brickor. Dra åt bultarna med lämplig skiftnyckel storlek socket.
7

Fäst plogen mount till gummit kniven för att slutföra din plog. Varje plogen är unikt utformad och monterar på ett annat sätt. Rådfråga din plog bruksanvisning för monteringsanvisningar. Följ monteringsanvisningarna exakt, var noga med att använda rätt skruvar på rätt ställe. Vissa plogar använder tjuder sladdar. Bifoga tjuder anslutits till de rätta nyckelhålformade stiften. Konsultera din instruktionsbok för anvisningar om din specifika snöplog modell.
8

Palla upp den främre delen av din Yamaha ATV, vilket ger dig tillräckligt med utrymme att fästa plogen på undersidan av kroppen.

9

Montera plogen på undersidan av din ATV genom att följa tillverkarens anvisningar. Vissa plogar har klämmor, medan andra kräver direkta montering via bultar. Aldrig klämma eller bifoga din plog till din axel och aldrig bifoga din plog till några delar av din ATV som inte kan stödja vikten av plogen. Rådfråga din plog bruksanvisning för viktspecifikationerna och rådfråga din ATV bruksanvisning för specifikationer bärande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117424.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.