Polaris Vridmoment specifikation

Polaris tillverkar många olika motorcyklar, fyrhjulingar, snöskotrar och försvar och fordon grannskapet. Vridmoment, en vektor som mäter mängden av roterande fiskeansträngning vid vevaxeln, drivs av motorn och är en viktig komponent när man överväger köp av fritidsfordon. Polaris 2011 line-up av fordon erbjuder en rad moment alternativ. 2011 Polaris 800 PRO-RMK 155

Polaris 800 PRO-RMK 155 är en skoter som produceras för 2011 års modell. Jämfört med tidigare RMK skoter modeller, är det 800 PRO-RMK 155 lättare och starkare strukturellt. När det gäller vridmoment, har denna skoter en två-cylindrig, vätskekyld Liberty motorn. Vätskekylda motorer överföra värme till kylmedel, vilket är en lösning av vatten och frostskyddsmedel. Kylmediet cirkulerar genom motorn och därefter leds till en radiator som överför värmen till utomhusluften. Denna motor har en borrning och slaglängd på 85-av-70 mm, en Cleanfire bränslesystem och en 795-kubik-centimeter förskjutning.
2011 Polaris Ranger XP 800 EPS

2011 Ranger XP 800 EPS är en Polaris ATV. Denna modell har uppgraderats till en högre toppfart, mer bränsle sortiment och mer makt i jämförelse med tidigare Ranger ATV-modeller. Ranger XP 800 EPS har en fyrtakts, twin cylinder, 50 hk motor. Den har en EFI, eller elektronisk bränsleinsprutning, system och en 760-kubik-centimeter förskjutning, vilket är något mindre än motorn i 800 PRO-RMK 155 snöskoter.

Elektronisk bränsleinsprutning använder elektronik för att beräkna hur att kombinera och fördela en uppmätt mängd av blandad luft och bränsle i cylindrarna hos motorn. Detta hjälper förbränningen, vilket gör att mer effekt och högre vridmoment.
2011 Polaris Victory Vision Tour

Victory Vision Tour är en lyx touring motorcykel producerat av Polaris. Denna modell återinfördes i 2011 års modell med en ny motor, den 106-kubik-tums Freedom V-Twin. Freedom V-Twin har fyra ventiler överliggande kamaxlar och en sex-växlad overdrive. Den har en motorstyrka på upp till 97 och 113 foot-pounds av vridmoment. Den kompressionsförhållande av denna motor är 9,4 till 1, är det luft-och oljekylda och borrningen och stroke åtgärder 101-by-108 mm. Liksom Ranger XP 800 EPS, har Victory Vision Tour ett EFI-system, men denna modell har en extra dubbla 45 kropp mm gaspådrag. Ventilen tåg av Freedom 106 V-Twin har även hydrauliska lyftar och självjusterande kedjor cam.
2011 Polaris EV LSV

EV LSV är en del av Bolagets försvarslinje fordon, och är mycket annorlunda än snöskotern, motorcykeln och all-terrain bilmodeller. Det är en elektrisk LSV som kan i alla väderförhållanden. Denna modell har en 48-volts, AC-induktion, högeffektiv elmotor med 30 hästkrafter. Denna motor ger EV LSV en maximal hastighet av 25 miles per timme, eller 40 kilometer i timmen. Den har tre lägen, låg för bogsering, mid-range för avstånd och höga för ultimat prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118087.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.