Hur man bygger en våningssäng i en Pickup Camper

I en husbil marknad som fortsätter att splittras i termer av form och funktion och hur tillverkarna itu med dessa krav, är det pickup säng husbil mössa en perenn favorit. Vikt är alltid en utmärkt behandling i pickup campare. Många användare har mindre lastbilar illa rustade för att dra tunga tillägg upp motorvägen, och husbilen själva locket måste åtminstone ibland lyftas på och av trucken. Platsbesparande är en avvägning med bestämmelsen, och ingenstans är detta mer ses än i utformningen hopfällbar övernattning. En enkel plattform gjord av lätt plywood arkmaterial fungerar bäst, med användning av en minimal mängd av hängslen och en skumdyna snarare än en madrass. Saker du behöver
Foam pad
kniv
Permanent märkpenna
Cirkelsåg
borrmaskin och bits
kryssfanerpanel Batonger
Wood skruvar
Trälim
Coach-bolt/nut/washer församlingar
stödkedjor
Gångjärn
Låsanordning
Visa fler instruktioner
1

Handla för skum pad. Bädden kan göras för att passa, medan dynan kan bara skäras ned, inte göras större. Craft lager säljer rullar med skum upp till 78-inches lång och 36-inches bred, nästan lika med en standard twin bed.
2

Använd skum pad för att bestämma den maximala storleken din våningssäng kan vara. Har en assistent hjälpa dig hålla i skum pad ut platt och rak, i den position du har avsatt för våningssäng. Flytta skum pad genom den förväntade rotationen av britsen, mellan upprätt lagring och platt, nivå driftsättning. Om skumdynan kontakt med någon utrustning eller tar upp för mycket utrymme, använd din kniv för att skära ner det lite i taget tills det passar.
3

Se till att det finns ett horisontellt stöd medlem springa genom husbil skalet vid den punkt där våningssängar gångjärn ska fästas, och två starka lägen högre upp och nära till endera ände där våningssängar s stödkedjor ska fästas. Undvik att blockera tillgång till lagringsutrymme och redan existerande utrustning i endera riktningen, och när de reser mellan lagras och distribueras orienteringar.
4

Använd nedbantad skum som en mall för din tillverkning. Lägg den på din ark skikt, och placera dina två-tums-square batonger runt utsidan av skum pad. Använd din permanent märkpenna för att teckna en linje runt utsidan av batonger. Använd en cirkelsåg för att såga ut panelen till önskad storlek, fäst sedan de batonger fast med träskruv och trälim. Skummet pad bör sittplats perfekt innanför kanten av batonger, vilket i sin tur bör vara helt i linje med de yttre kanterna av plywood panelen.
5

Vänd plywood panelen över och installera stöd batonger undertill. Använd träskruv och trälim för att passa stöd över båda kortsidorna, montera sedan tre mer stöd för att staga centrum, lika avstånd från varandra. Korta, sida-till-sida-batonger kallas tvärstöden, och långa end-to-end batonger kallas sidostöd. Detta avslutar tillverkningen av din baspanelen.
6

Borra hål genom de främre hörnen av de tvärgående ramen-bunk bärare, en i varje ände. Använd coach-bolt/nut/washer församlingar att fästa längder av kedjan till dessa platser. Dessa två kedjor kommer att stödja våningssäng då den utvecklas.
7

Omvänd basen panelen och skruva ditt gångjärn till den laterala stafettpinnen som löper längden på britsen på motsatt sida från vilken kedjorna är bifogas.
8

Lyft våningssäng på plats. Har din assistent hjälper dig att stödja våningssäng i läge medan du skruvar de fria ändarna av varje gångjärn till sommarlägret horisontella stödorgan.
9

Borra hål genom de starka ram platserna ovanför britsen och mot varje ände där kedjorna skall förankras. Använd coach bult /mutter /bricka församlingar för att fästa de fria ändarna av kedjorna till de starka lägen, passerar bultarna genom en länk som gör att kedjan är spänd och plattformen för att vara nivå.
10

Välj och installera en låsanordning som håller britsen i sin slutna, upprätt läge för att resa och icke-sovande användning av husbilen. Ett brett utbud av låsanordningar finns tillgängliga från lager hem förbättring, och en diskussion med hårdvaran specialist kommer att rekommendera att välja. Installera en gardin om du behöver avskildhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118302.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.