Polaris Sportsman 2003 Specifikationer

The Sportsman 700 Twin är ett terrängfordon släpptes 2003 av Polaris. En av endast två amerikanska ATV beslutsfattare i branschen, är Polaris faktiskt mer känd för att göra snöskotrar. För Sportsman, var de två maskinerna kombineras med den stora motorn från Frontier snöskoter används i quad. Effekt

En fyrtaktsmotor, dubbel cylinder, tryckstång förskjutning motor med en vätska befogenheter kylsystem Polaris Sportsman. Det har en cylindervolym på 683 cc och våt sump smörjning, vilket betyder att den har en behållare för olja inbyggd Quad kan hålla upp till 4,75 liter bränsle och 2 liter olja. Leverera bränslet är en 0,1-tums Mikuni CV förgasare. Överföra kraften till hjulen är en kardandrift, dubbla avkänning, variabel automatlåda, med motor bromssystem och omvänt. En högtrycks-oljesystem pumpar £ 35 per kvadrattum av olja i fordonsindustrin lyftare, så lyftarna kan då styra stötstänger. Starta quad är en uppgift för en CDI tändsystem och en 30-amp batteri elektrisk spole förrätt med backup. Addera Mått

Chassit är 85 inches lång, 46 inches bred och 47 inches hög och vilar på en hjulbas på 50,8 inches. Ramen rensar marken av 11,3 inches och den stora stolen är 34 inches tall. Kromstål hjul på framsidan och baksidan är inneslutna i 12-tums däck från Goodyear Rawhide Grip. Polaris har en torrvikt - vikten av ett föremål med undantag av vätskor - av 740 kg. Dragkapacitet är 1500 kg och lastkapaciteten står på 100 lbs på den främre rack och 200 pund i det bakre racket.
Fjädring och bromsar

Suspension uppgifter hanteras av en MacPherson strut främre system, vilket möjliggör 6.7 inches av resor. På baksidan är ATV utrustad med en oberoende anti-roll bar, med en progressiv skatteskala, vilket möjliggör 9.5 inches av resor. Stoppa ATV är en front hydraulisk skivbroms med en enda spak och en hydraulisk fotbroms baktill. En dubbel-sensing motor B bromssystem hjälpmedel med backen bromsning.
Övriga funktioner

quad har fyrhjulsdrift som spelar in när fordonet förlorar dragkraft, men kan också slås på eller av när som helst med en tumme switch. Instrument inkluderar neutrala och omvänt, en trippmätare och indikatorer för hög temperatur. Rack förlängare på både fram-och baksidan ingår också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117848.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.