RV TV Cabinet Installation

Det mest bekväma sättet att eftermontera en ny TV i ett fritidsfordon eller RV, är att köpa en lätt platt-enheten och hänga en egenutvecklad konsolen från en vägg. Tyvärr, konventionellt rör TV-apparater är oftast alldeles för tung för att hängas från de sammansatta väggar en RV, särskilt med tanke på att vikten stammen överförs till deras fästen skulle vara överdriven av vibrationer när RV pågår. För att montera en vanlig TV i en RV oftast kräver installation av ett TV-skåp, och god planering kan göra detta ett okomplicerat och enkelt projekt. Saker du behöver
Snickeri Toolkit Review Flat-pack TV skåp
Plywood (tillval) katalog obeständiga märkpenna Review, "L"-formade konsoler (3 st) katalog Fästelement

Visa fler instruktioner
1

Bestäm en plats för TV-skåp, där vikten av tv kommer att överföras direkt till golvet. Bestäm från storleken på skärmen hur långt bort från dina fasta sittplatser eller soffa i TV bör vara bekväm tittar, och hur skåpet kan vinklas för att minimera intrång i hög trafik rymden.
2

bort eventuella befintliga möbler, såsom skåp eller hyllor, vilket skulle blockera installationen av den nya TV-skåpet. Behåll alla återanvändbara material, trim och paneler kan repurposeds att hjälpa det nya kabinettet smälter in med husvagnar inredning och färgsättning
3

Montera TV skåp med ett specialbyggt platt-. pack från ett hem förbättring lager eller alla original material. Gör skåpet från god kvalitet, lätta plywood, inte spånskivor typiskt används för att tillverka RV möbler, eftersom spånskivor separerar i förhållanden med hög luftfuktighet. Det är bra att använda färdiga trävaror för i skåpet eftersom det kommer att vara helt innesluten.
4

Ställ skåpet på sin förutbestämda plats, sedan använda en obeständig märkpenna för att rita linjer på golvet där dess rygg och sidor kommer att bli. Lyft skåpet bort och skruva "L"-formade fästen i golvet, en på baksidan och en på varje sida. Orient konsolerna så att de vertikala sektionerna ansluter med insidan av skåpets ryggen och sidorna och de horisontella sektionerna pekar inåt mot mitten av skåpet.
5

Lyft TV-skåp och glida ner över "L"-formade fästen och i sitt förutbestämda läge. Skruva igenom de vertikala delarna av den numera dolda fästen i skåpet rygg och sidor.
6

Skär en två-tums diameter hål på baksidan av skåpet, och dra ur nätsladden och antenn koaxial kabeln genom hålet i skåpets inre.
7

Ta bort från skåpet hyllan att TV kommer att vila på. Fäst tv till hyllan skruvas in sina fötter, skjut hyllan delvis tillbaka i position. Anslut strömkabeln och antennen koax, skjut hyllan /TV montering helt tillbaka i position och refasten den på plats.
8

Fit trä trim runt framför TV för att bistå i förvaring och dölja eventuella luckor mellan utsidan av TV och insidan av skåpet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117417.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.