Yamaha Viper Performance

Yamaha SX Viper är en skoter som lämpar sig för berg och snö-fyllda områden. Viper är utrustad med en kraftfull motor som kan skala höga toppar, och har smidigheten att navigera mellan träden. Den senaste upplagan specifikationer markera SX Viper prestanda och funktioner hantering. Mått

Yamaha SX Viper har en total vikt av 530 pounds. The Viper har en längd av 121,7 inches, en höjd av 51,2 inches, och en bredd av 43,7 inches. SX använder breda saddleless plast mountain skidor. Den spårvidd är justerbar, från 37,6 inches till 39,6 inches. Den banlängd av bredd genom höjd är 144 inches med 15 inches med 2,9 inches.
Motor

Yamaha SX Viper är utrustad med en 120 hästkrafter, tvåtaktsmotor . Den vätskekylda motorn har tre cylindrar och ett fall tungventil intag. Motorn har en cylinderdiameter och slaglängd på 69,0 mm med 62,0 mm och en förskjutning av 696cc. SX Viper använder Mikuni TM33 frö förgasare. Skotern använder också en digital kondensatorurladdning motor med en gasspjällssensorn.
Ytterligare funktioner

Yamaha SX Viper har ett bränsle kapacitet på 12 liter. Viper har också en olja kapacitet på 3,2 liter. Den snöskoter använder en pull starter, och en YVXC koppling. SX är utrustad med en variabel transmission och ett enda rör, makt ventil avgaser. En bekväm funktion på SX Viper inkluderar uppvärmda handtag.
Fjädring och bromsar

SX Viper är utrustad med en oberoende, aluminium framvagn med 36mm HPG stötdämpare ( sju inches kommer att resa). Den bakre delen av skotern är utrustad med en proaktiv berg bakvagn (144 inches) med hydrauliska gascell chocker (11.5 inches kommer att resa). Viper är även utrustad med 2-kolvs-hydrauliska skivbromsar med en ventilerad skiva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118460.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.