Hur man testar ett 4-stiftkontakt Trailer Connector

Du har anslutit en släpvagn till fordon, men blinkers och bromsljus inte fungerar. Du vet inte om ledningarna är dåligt eller om du har dåliga glödlampor. Ett sätt att felsöka spänningen på kontakten är att använda en krets testare. På en fyra stift plugg, ansluter ett utskott till höger blinkers, en till vänster och en till bakljusen. En är marken. Du behöver en hjälpare att sköta kontrollerna av fordonet medan du kolla spänningarna med en krets testare. Saker du behöver
12-volts kretstestare
Visa fler instruktioner
1

Berätta din hjälpreda för att slå på tändningen när du går till kontakten. Anslut krokodilklämman på krets testare till en metalldel på fordonet.
2

Berätta din hjälpreda för att slå på höger blinkers. Placera sonden av kretsen testaren i den anslutning som har den gröna ledningen. Lampan på testaren ska blinka på och av.
3

Berätta din hjälpreda för att slå på vänster blinker. Placera sonden i kretstestaren in den anslutning som har den gula sladden. Lampan på testaren ska blinka på och av.
4

Berätta din hjälpreda för att stänga av blinkers och steg på bromsen. Kontrollera de gröna och gula anslutningarna igen. Lampan på testaren ska stanna för båda.
5

Berätta din hjälpare för att släppa bromsen och slå på belysningen. Placera sonden i kretstestaren i den bruna kabelanslutning. Ljuset ska stanna på.
6

Berätta din hjälpare att släcka ljuset och stänga av tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118279.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.