Hur man tar bort en Trailer Wheel

Många människor vet hur man ändrar sina däck på en egen bil, men när de har ett problem med sin RV eller släpvagn, försvinner all denna kunskap. Lyckligtvis är den grundläggande processen densamma för alla däck, den enda komplikationen är den typ av fordon det är på. Vid byte av däck på en släpvagn, behöver du bara göra extra säker på att allt är tryggt och på plats innan du lyfter upp bilen eftersom du inte har någon sändning eller nödbroms för att hålla ner saker. Saker du behöver
Stoppklossar
Jack
Jack står
Däck järn
Visa fler instruktioner
1

parkerar vagnen på ett plant underlag och koppla bort den från dragfordonet. Placera stoppklossar framför och bakom de bra däck på släpet och lämnar däcket som du behöver byta gratis.
2

Lyft upp sidan av släpvagnen med domkraften och placera axeln på pallbockar. Detta kommer att säkra vagnen och se till att det inte kommer att falla eller rulla i valfri riktning. Addera 3

unbolt däcket från axeln med däck järn. Placera däck järn på hjulet klacken och vrid den åt vänster för att lossa tappen. Upprepa denna process för varje flik på däcket.
4

Grip däcket på båda sidor med händerna och dra däcket bort av släpvagnsaxeln och lägg den åt sidan. Däcket är nu avlägsnas från fordonet, och du kan byta däck på din fritid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117524.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.