Hur man installerar Utility Lights Trailer Tail

Om nyttofordonstrailer lampor har misslyckats efter ett antal år i tjänst, är det bäst att börja från början. Planera installationen genom att bestämma de kretsar som kommer att vara i bruk. Broms, blinkers, parkering /halvljus, och kretsar marken är inte valfritt. Backljus, släpvagnsbromsning och släp-batteriladdning är valfria. Saker du behöver
Trailer kabelsats
Trailer lampor
Skruvmejsel Drill
, Phillips-head
skruvmejsel, platt-blad
Zip-lock slipsar
Show Mer Instruktioner
1

Ta bort de gamla trailer lampor och gamla ledningar. Ren rost och flagnande färg där belysningen installerades. Prime och måla området. Efter torkning, applicera ett tunt lager av silikon sealer till monteringsplatsen och installera de nya lamporna. Den sealer kommer att fungera som en packning för att hålla området från att samla fukt. Ett ljus kommer att ha en klar lins i botten. Detta är registreringsskylten ljus och måste installeras i enlighet med detta.
2

Installera den nya kabelstammen och dra den ordentligt längs en ram järnväg. Vissa tillverkare installerar sele inne ramrör eller i tråd vävstolar. Dessa alternativ är bra, men den bästa platsen är en som lätt inspekteras och servas. Trailers är föremål för missbruk, är oanvänd under långa stunder, och lämnade som utsätts för väder större delen av tiden. En grundlig trailer inspektion är viktigt innan du sätter den i bruk. Enkel service är en stor prioritet.
3

Installera kontakten släpvagnskablage att matcha bilens kontakt om det finns någon. Cykla varje system på fordonet, t.ex. blinkers och lyktor park och sond varje anslutning på fordonet kontakten för att avgöra varje krets. Gör anteckningar och välj en färgad tråd i selen. På släpet ljus, matchar varje färg tråd till en glödlampa enligt sin plikt. Testa anslutningarna. Om det inte finns en koppling, gå till steg 4, annars fortsätt till steg 5.
4

Leta varje belysningskrets på fordonet och installera Scotch Lås i ledningsnätet. Matcha varje krets på släpet kontakten och montera flatstift på tråd fordonets kontakt leder. Anslut dessa kontakter till deras motsvarande krets och montera kontakten på fordonet i ett bekvämt läge.
5

säkert täta alla anslutningar vid trafikljusen. Ett enkelt sätt att täta dem är att belägga sambandet i silikon sealer, sedan slå in den i bandet. Detta gör en vattentät, korrosionsbeständig hölje som förlänger livet ledningsnätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117714.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.