Hur man installerar Husbil Batterier

Husbil batterier måste tjäna två olika syften. Motorn batteri, korrekt kallas chassi batteriet, måste fungera som ett batteri på en bil, lagra tillräckligt med kraft för att starta bilen i en koncentrerad brast. Chassit Batteriet måste kunna acceptera en påfyllning av förbrukad effekt från motorn. Den "hus" batteri, korrekt kallas coachen batteri, måste kunna lagra kraft till att driva husbil s icke-motorsystem för en längre period. Coachen Batteriet måste kunna acceptera en infiltration från både från motorn och från en omvandlare laddare körs från en 120-volts strömkontakten. Saker du behöver
SLI batteri
djupurladdningsbatteri
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Köp ett chassi batteri beskrivs som "Starter, ljus, Ignition, "eller SLI. En SLI-batteri kan leverera de koncentrerade skurar av makt som behövs för att starta en motor, men kommer att skadas om de tillåts ur helt. Kallstartampere, eller CCA, är topp prestanda genom vilken en SLI-batteri mäts, och din SLI-batteri bör rankad med högsta CCA rating som fysiskt kan installeras i batterifacket.
2

Köp en coach batteri beskrivs som "djup cykel." En djupurladdningsbatteri kan leverera den ihållande ström som behövs för att köra 12-volts lampor, apparater och utrustning, och det kan vara helt fullgjort många dussintals gånger utan konsekvens. Amp /h är det djupurladdningsbatteri mått på leveranskvalitet, och din djupurladdningsbatteri bör rankad med högsta amp /timme rating tillgänglig. Den amp /timme rating kan ökas genom att köpa två djupcyklingsbatterier och ledningar dem parallellt.
3

Installera chassit batteriet i sin anvisad plats under huven. Fäst den på plats med hjälp av en rem eller en metallklämma monteras på batteriet facket. Installera djupurladdningsbatteri i ett läge innanför stallar av fordonet, monterad i en batterilåda som ventileras till utsidan av fordonet. Säkra batteriet rutan till husbil med fästanordningar som rekommenderas av tillverkaren.
4

Wire båda batterierna enligt anvisningar från bruksanvisningen för din husbil. Chassit Batteriet måste jordas till jorden från dess negativa terminalen och ansluten till både generatorn och startmotorn solenoid från dess positiva terminal. Coachen Batteriet måste jordas till jorden från dess minuspol och fäst kretsarna i "huset" sele genom en säkring ombord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117341.html

Previous: No
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.