Konvertera en Trailer Motorcykel Cargo till sovutrymmen

Motorcykel släp tenderar att vara helt sluten, hård-side, medeltunga vagnar byggda på singel-axlade chassier. De är oftast runt åtta meter i längd, mindre än sex meter bred och har en lite över sex meter i inre höjden. Denna typ av konstruktion gör dem en plattform för omvandling till bogserlina kunna sovande håll, även om det tillgängliga utrymmet tillåter lite annat än en typisk hushåll säng, ett grundläggande elsystem och lite lagring. Konvertera en motorcykel trailer till sovutrymmen är ett relativt enkelt projekt. Saker du behöver
motorcykel trailer
Graph papper
Pen
djupt cykel marin batteri
Gruppsäkring
Wire
12-volts armatur
12-volts utlopp (tillval) katalog Laddare omvandlare Review Skåp (tillval) katalog Byråer (tillval) katalog Lumber
Försänkta skruvar
Bed & L-hållare
Fasteners
Bunk montering (tillval) katalog Mutter-bult-bricka församlingar (tillval) katalog Isolering (valfritt) katalog Lim (tillval) katalog Paneler (tillval) katalog Bed inredning
Visa fler instruktioner
1

Bestäm storlek och stil av övernattning skall monteras i motorcykeln trailer. Oftast upp till en queen size-säng kan installeras via drop-down gate slutet, även om det skulle ta upp hela det inre utrymmet förutom att i V-nosparti. En mindre stel säng skulle medge passage mellan den sida av sängen och en mur, och en drop-down våningssäng ledad till en vägg skulle möjliggöra fullt utnyttjande av samtliga innerutrymmet i sitt stuvade konfiguration.
2

Fundera på hur utrymmet under en queen size-säng kan användas. Installera säng på en upphöjd ram skulle tillåta installation av flera lagring baljor, medan monteringen av sängen ovanför skåp eller byråar skulle ge ett mer formaliserat lagringslösning. Använd ett ark rutat papper och en penna för att notera de inre mått tillgängliga för omställning, och dra i ramen eller kombination av skåp beslutats. Addera 3

Arbeta från planen att installera en 12-volts system där trådarna inte kommer att avbrytas. Systemet kommer att kräva ett djupt cykeln marina batteri, en rudimentär säkring ombord, ledningar, åtminstone en armatur och en 12-voltsuttag. Batteriet bör placeras externt eller i en förseglad och ventilerad intern lastrummet, och håll det laddat med en laddare omvandlare kopplad till en 12-volts varmtråd från dragfordonet.
4

Bygg en ram för sängen, eller gå med i skåp och byråar tillsammans med 2-by-4-tums ugnstorkade virke tillgängligt från de flesta lager hem förbättring. Använd färdiga virke eftersom, i nära gränserna för en motorcykel släpvagn, kommer grovplanering virke haffa kläder och eventuellt orsaka skador. Försänk alla skruvar av samma anledning.
5

Lift i sängen och fixa det till hjälpramen med L-formade fästen och skruvar, eller montera en våningssäng till en vägg genom att köra mutter- bolt-bricka församlingar genom gångjärn och fälgar stöd i motorcykeln trailer ram. Om utrymmet tillåter och väntade användningen gör det nödvändigt, isolera väggarna som förblir exponerade och taket genom limning i paneler av styv isolering, skära ner från ark som finns på lager hem förbättring, och sedan hud exponeras interiören med en lätt dekorativa paneler.

6

Följ tillverkarens instruktioner för att installera armatur och dess rätt storlek säkring, och sedan lämna den sovande boende med lakan, kuddar och filtar eller ett täcke som är lämpligt för de förutsagda förhållanden under vilka den konverterade motorcykel trailer kommer att användas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118500.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.