1987 Bigfoot Camper specifikation

Den 1987 Bigfoot Camper kom i flera varianter, bland annat standard och deluxe versioner. De var populära för resor både på och utanför misshandlad sökvägen. Genom att packa många av de bekvämligheter som finns i ett hem i en mycket mindre utrymme, låt de små familjer sova bekvämt på en cross-country road trip eller utforska vildmarken utan att behöva brottas med tält eller matlagning över öppen eld. Storlek

Standarden sommarlägret kom i 8-fot och 9,5-fot långa varianter, medan deluxe sommarlägret kom i 8-fot, 9,5-fot, och 11,5-fot versioner, enligt NADAguides.com . Båda versionerna var en lastbil husbil som passar över sängen av lastbilen, med ramen sträcker sig över hytten.
Set-up

standard och deluxe versioner både inkluderade ett område sida dinette, en ombonad sittplatser plats för att äta mat. Deluxe 11,5-fot versionen kunde hålla en queen size-säng, komplett med fyra brännare spis, diskbänk, stort kylskåp och frys samt badrum med dusch. Den sovande Området satt i ryggen med ett draperi för avskildhet. Standardversionen av 1987 sommarlägret hade ett badrum samt men oftast ingen dusch, samt mindre matlagning, sittplatser och sovrum. De specifika apparater inom en viss 1987 Bigfoot husbil kan variera. Alla varianter var helt fristående, enligt NADAguides.com.
Bekvämligheter

Dessa campare ibland kom med alternativ för en färg-TV, kassettbandspelare och radio, förutom alternativen för en generator, fönster storm och dörr på förarsidan för enkel åtkomst. Värme och luftkonditionering var också ett alternativ, vilket gör resor och sova bekvämare. Den Bigfoot sommarlägret hade vanligen en pakethållare på toppen för lagring, och många kom med en markis för att enkelt skapa en liten uteservering. Människor ofta kunde skräddarsy dem med en uppsjö av liknande alternativ, beroende på vad som skulle passa i sin speciella stil av husbil. Addera Jacks

1987 Bigfoot hade typisk Hijacker hydraulisk domkrafter, som använder en pump mekanism för att minimera den fysiska ansträngningen av personen laddar husbil till lastbilen. Jacks bidra till att stödja en husbil vikt och hålla den från att flytta runt, vilket möjliggör en säkrare resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118074.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.