Hur Lim Tubular Däck

Tubular däck har låg ett motstånd, är hållbara och kan köras på en högt utbud av pounds per kvadrattum (psi). Tyvärr kan rörformade däck vara frustrerande och utmanande att installera. Emellertid är det möjligt att limma denna typ av däck om du känner till rätt processen. Nyligen majoriteten av cykling företag har slutat producera fälgar med rörformade däck, även om några cyklar görs fortfarande med dessa speciella däck. Saker du behöver
Tubular fälg
Luftpump
Soap
Water
Tubular däck lim
Visa fler instruktioner
1

Stretch nya rörformade däck över ett rörformat fälg. Pumpa den till 60 och 80 psi och lämna nya däck på en varm plats i 24 timmar.
2

Rengör cykeln fälgar väl. Skrubba fälgar med varmt vatten och tvål för att avlägsna eventuell gammalt lim från ytan. Låt fälgarna torka helt.
3

Applicera ett tunt lager lim på fälgen från området intill ventilen hålet och fortsätt tills hela kanten har belagts med lim. Låt limmet satt för 24 timmar.
4

Sätt ytterligare ett lager av lim på den fälg på toppen av det första skiktet. Låt limmet torka i 24 timmar igen.
5

Applicera ett tunt lager lim på insidan av det sträckta däck. Lägg sedan ett tredje skikt av lim på ytan av fälgen.
6

Arbete den rörformiga däcket på fälgen. Börja på ventilskaftet och dra däcket runt fälgen, så fort du kan så att limmet inte torkar innan däcket är korrekt inställd. Använd så mycket kraft som behövs.
7

Pumpa däcket till tillverkarens rekommendation. För de flesta rörformade däck, är detta 100 psi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117624.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.