Hur att bygga din egen Toy Hauler Camper

Toy dumprar är en typ av fritidsfordon eller RV, som öppnas helt vid ena änden för att tillåta inresa, invändig förvaring och utförsel av motordrivna fritidsprodukter såsom fyrhjulingar och motorcyklar. Den motsatta änden av en leksak dumprar vanligtvis ges över till bostäder, ofta ganska grundläggande i bestämmelsen, som tillåter camping när och var fritidsprodukter används. På grund av dessa särskilda krav, måste byggandet av en leksak hauler husbil börja med en plattform som tillåter formen följa funktionen. Saker du behöver
Fordon för konvertering
Måttband
papper och pennor
Visa fler instruktioner
1

Bestäm stilen av fordon lämpar sig bäst för dina ändamål. För att fungera effektivt en leksak dumprar behöver en bakre vägg som helt kan öppnas, så att plattformen kommer att behöva förses med en rullport eller dörrar. Den främre delen av leksaken dumprar, avsatt för matlagning, sova och livsrum, kommer att behöva en separat ingång så att de viktigaste dörrarna inte behöver öppnas för ärenden som inte gäller fritidsutrustning. Begagnade last lastbilar till salu från uthyrningsföretag uppfyller dessa krav, och många har utdragbara ramper inbyggda i sina golv för vagnar som tillåter fordon att köras inuti.
2

Mät innermått din valda fordonet och skissa det utrymme du har att arbeta med på rutat papper. Rita i det utrymme som ska avsättas för fritidsutrustning, enkel lagring kräver bara tillräckligt med utrymme runt fyrhjulingar eller motorcyklar för dig att ta på och av, vid service, kommer lagning och rengöring av maskinerna kräver mycket mer utrymme . Addera 3

Mark på diagrammet där du kan bygga en skiljevägg för att dela upp bostäder från att avsättas för maskinen. Om en personal dörren inte öppnas från utsidan in i detta område, planerar att installera en. Det bör finnas minst en takventil ovanför varje område, och du kanske vill installera windows att släppa in dagsljus.
4

Besök några RV återförsäljare eller delta i en mässa för att lära sig vad andra alternativ leksak dumpern byggare installation och sedan designa din inredning och markera alla inventarier på din plan. Leta förvaring garderober för verktyg och specialist kläder i ryggen viken, och ett kök i bostäder. Bestäm om du vill ha en toalett eller dusch, sedan dra i skåp och hyllor. Om fordonet har ett förvaringsutrymme ovanför hytten, tycker om att använda det för en full-size säng, eller planerar att hänga hopfällbara våningssängar från väggarna.
5

Photocopy planerna, sedan dra i elsystem till strömkretsar belysning, apparater och utlopp. En grundläggande 12-volts system kan vara tillräcklig, eller du kan välja att installera en 120-volts system så att du kan använda hushållens elektriska utrustning och apparater som underhållning och luftkonditioneringar. VVS bör innehålla en tank sötvatten lagring för avlägsen camping, och en stad vatten anslutning för att koppla upp i campingplatser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118399.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.