Hur man gör en Camper Använda en Yard Trailer

Trots att bygga en husbil från grunden kommer nästan oundvikligen att kosta mer i delar än att bara köpa en färdig byggd en, återanvända möbler och apparater som du kanske redan har, och tillfredsställelsen av att skapa en unik miljö utformad speciellt för dig själv, kan göra projektet givande. Nivån av bestämmelsen är helt och hållet en fråga om personligt val, givaren gården trailer kan utrustas så enkelt som ett tält eller så omfattande som den mest lyxiga A-Klass husbil. Yard släpvagnar med påkörningar ramper kan användas för att göra leksak dumprar, medan enheter med en personal dörr mot framsidan är mer realistiskt för att användas som bostad. Handel startvikt mot bestämmelsen måste alltid vara en ersättning när du gör dina planer. Saker du behöver
Yard trailer
Skåp
Vitvaror
sängplatser
Badrum boenden
Seating
Tabeller
Window
takventilen
Isolering
Paneling
Elektrisk bestämmelse
VVS tillhandahållande
Golvbeläggning
Visa fler instruktioner
1

besluta om nivån på tillhandahållandet du behöver. Ett besök på en bärgning gård kan ge alla möbler, inventarier, utrustning och hårdvara du behöver. Om den inte gör det, så kan du delta RV visar, där RV återförsäljare och tillverkare sälja sina överskott varor. Internet-auktioner kan också vara en värdefull resurs för att styra projektets budget.
2

Planera ut dina inhemska anläggningar. Kommer en bänkskiva och ett fältkök räcka som ett kök, eller behöver du ett kylskåp, mikrovågsugn, varmluftsugn och dubbla handfat? Sova boende kan bäst åtgärdas genom att bygga våningssängar, installera en dinette som kollapsar in i en säng, eller installera en bäddsoffa (kuddar väger mycket mindre än madrasser). Kommer fristående möbler passar dina syften, eller ska du bygga i säten som dubbla som förvaring? Kom ihåg att installera någon metod för att säkra alla dörrar och lådor, så de inte flyger öppen när släpet pågår.
3

Draw ut en detaljerad skala plan för ditt projekt. Besök RV visar och återförsäljare, eller granska webbplatser som visar interna layouter av släpvagnar inbyggda i liknande dimensioner som din gård trailer, och besluta om placering av skåp, vitvaror, sova och boende badrum och öppen plats för stolar och bord. Om du planerar att köpa en gård trailer att konvertera, sedan rita ut planer innan du bestämmer vilken höjd, bredd och längd släpet ska vara är viktigt.
4

Gör ett hål i en vägg för minst ett fönster, såvida du inte är anpassade bygga fönstret bör du skaffa det första att se till att hålet är rätt storlek. Om din gård släpvagnen inte redan är utrustad med ett tak vent måste du installera minst en för att tillåta utströmning av ackumulerad värme.
5

Isolera interiören med isolerande skivmaterial tillgängliga från lager hem förbättring . Mät panelstorlekar och skär arken utanför att minimera untidiness i ditt arbete rymden, sedan bära dem in på gården trailern. Använd egenutvecklade lim för att hålla bladen på väggen. Line isolerade väggar med lätta paneler.
6

Installera ledningar och VVS. Du kanske behöver bara ett djupt cykel batteri och en 12-volts ljus, eller du kanske behöver en fullständig 120-volts hushåll som sköts från ett land nätsladd. Trailer batterier kan laddas genom bogsera fordonets motor via en sju-polig anslutning skumt, med hjälp av en apparat som kallas en batteri isolator. Du kan också använda 120-volts landström för att ladda batteriet, genom en apparat som kallas en omvandlare laddare. Låg i VVS att tjäna de apparater du har beslutat om. Tillverkare av el-och VVS-komponenter ger vanligtvis omfattande anvisningar i sin produkt förpackning, och erbjuder nedladdningsbara versioner på sina webbplatser.
7

Installera ett golv som både kommer att förbättra utseendet på din husbil och fungera som isolering . Tung mattan med ett underlag kommer att fungera bra, så länge du inte tänker använda husbil främst för jakt eller fiske boende där blöta och leriga skor kommer att spåras i på en regelbunden basis.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118347.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.