Så monterar du ett Winch på en Grizzly

Yamaha Grizzly är ett stort All Terrain Vehicle (ATV) som har olika motoralternativ. Installera en vinsch på Grizzly ger hjälp när du är ute på banorna, ranch eller gård. På framsidan av Grizzly modellen sitter en pensel vakt att vinschen monteringsplattan säkrar till. Eftersom varje vinsch är annorlunda, efter montering av vinschen till Grizzly, hitta rätt kopplingsschema för inkoppling vinschen till strömkällan. Saker du behöver
Winch
Winch monteringsplatta
Konsoler
Ratchet ställa
Visa fler instruktioner
1

Placera monteringsplattan på baksidan av borsten vakt så att fronten av plattan är vänd framåt eller ut. Placera en monteringsbygel som monteras genom ett av de bärande hålen på höger och vänster ovansidan av monteringsplattan.
2

Dra åt konsolerna med ratchet set. Fäst konsolerna så hårt du kan med spärrfunktion set. Kontrollera spänningen regelbundet och dra åt fästena om det behövs.
3

Fäst den nedre änden av monteringsplattan till borstskyddet på samma sätt som du säkrar upp på monteringsplattan. Placera vinschen på monteringsplattan och har du vän håller monteringsplattan på plats.
4

in låsbulten genom monteringshålen i varje hörn av vinschen. Dra åt bultarna med spärrfunktion set. Guide kablarna genom hålen på monteringsplattan och tråd vinschen enligt kopplingsschemat för den specifika vinsch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117726.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.