Hur man installerar Polaris Snow Plow

Polaris Industries tillverkar olika fritidsfordon såsom snöskotrar, motorcyklar och fyrhjulingar. Polaris tillverkar även tillbehör för sina fritidsfordon, inklusive ATV snöplogar. Den snöplogar är kunna monteras till ATV av alla slag, inte bara Polaris modeller. Om du inte kan komma åt undersidan av ATV, lyft upp den främre änden med två uttag för att installera plogen. Saker du behöver
Skiftnyckel
Skyddsglasögon Sida 2 uttag
Visa fler instruktioner
Montera plogen
1

Rikta in hålen i slitlist med hålen på den nedre delen av plogbladet.
2

in en 5/16 med 1 tums vagnsbulten i varje hål. Sätt i ett 5/16-tums mutter på den gängade änden av varje bult. Dra åt muttrarna med en skiftnyckel.
3

Sätt ett ½-tums låsmuttern på vardera av de två släpskor. Sätt ett ½-tums låsbricka på vardera av de två släpskorna.
4

Skjut den gängade änden av varje släpskon uppåt genom hålen på baksidan av plogbladet.

5

Infoga en ½-tum låsbrickor på den gängade änden av vardera av de två släpskor. Dra ett ½-tums mutter på den gängade änden av varje sladd sko med en skiftnyckel.
6

Kontrollera att alla anslutningar är täta.
Montera och fäst Mount Plate
7

Avlägsna rullstyrningen.
8

Fäst stödplattan till ramen på ATV. Sätt i 3/8 av en tum sexkantsbultar in inriktningsorganet hålen och dra åt en mutter på den gängade änden av varje bult med händerna. Anslut inte stödplatta till axeln av ATV.
9

Rikta in hålen på den främre delen av monteringsplattan med hålen på stödplatta. Sätt en låsbricka och en platt bricka på två 1,25 med 22 bultar mm hex. Sätt i bultarna i hålen och dra åt med fingrarna.
10

Rikta in hålen på den bakre delen av fästet plattan med hålen på den gängade blocket, vilket är torget med ett hål i den belägen på stödplattan. Sätt en låsbricka och en platt bricka på två 1,25 med 22 bultar mm hex. Sätt i bultarna i hålen och dra åt en mutter på den gängade änden av varje bult med en skiftnyckel.
11

Dra åt alla muttrar med en skiftnyckel.
Fäst plogbladet
12

Rikta in hålen på baksidan av plogblad med monteringshålen på framsidan av berget plattan.
13

Infoga ett montage bult i varje hål.
14

Dra en mutter på varje monteringsbulten med en skiftnyckel för att säkra plogbladet till fästet, slutföra installationen av Polaris snöplogen till ATV.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118484.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.