Hur du justerar en Hitch Trailer Equalizer

Equalizer är varumärket på dragkrok som tjänar ett dubbelt syfte. Den Equalizer fördelar jämnt vikten på släpvagnen tungan över de främre och bakre axlarna på dragfordonet. Trailer tunga vikt som inte distribueras kan orsaka skadliga hantering som kan leda till en olycka. Den Equalizer förhindrar också trailer gungning. Svår trailer svajar kan orsaka din bogsera fordon att gå över styr. Se till att din Equalizer skumt presterar till max, måste du justera det ordentligt innan du hämtar pågår. Saker du behöver
Måttband
distansbrickor (medföljer Equalizer hitch) katalog Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ladda din bogsera fordon med alla objekt som du kommer att ta på din resa och parkera den på en plan, jämn yta. Använd ett måttband och mäta varje hörn av fordonet vid en lämplig referenspunkt (sådan botten av stötfångaren) till marken. Anteckna dessa mätningar.
2

Anslut lastfördelande barer att din skumt och mäta höjden på bilen igen som i steg 1. Var medveten om att idealt bilen ska släppa på alla fyra hörnen lika om ditt skumt är korrekt inställd. Följ efterföljande steg om det inte gjorde.
3

Add distansbrickor (till ett maximum av åtta) till hitch huvudet om din hitch är under-justerad, eller om den bakre delen av fordonet föll mer än framsidan av fordonet när det lastfördelande stängerna installerades. Lägg distanser genom att lossa bultarna hitch huvudet med en skiftnyckel i moturs riktning. Luta skumt huvudet framåt för att lägga till distanser. Dra åt bultarna hitch huvudet i en medurs med en skiftnyckel.
4

bort distansbrickor om ditt skumt är överjusterad, eller på framsidan av din bil sjönk mer att den bakre delen av fordonet när de utdelande stängerna installerades. Lossa skruvarna hitch huvudet med en skiftnyckel och ta bort en eller flera brickor (det måste finnas ett minimum av fyra distanser kvar på hitch huvudet). Dra åt bultarna hitch huvudet med en skiftnyckel i medurs riktning.
5

Finjustera dina justeringar genom att ta bort eller lägga till distanser i ovanstående sätt till dess att fordonet faller jämnt i alla fyra hörnen. Dra åt alla hitch bultar när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117570.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.