Hur får man en grön etikett för en Jeep

Utan en grön eller röd klistermärke från California Air Resource Board, kommer din terräng Jeep lämnas för att samla damm. En Jeep tillverkas 2002 och tidigare och som uppfyller utsläppskraven kommer att få en grön etikett, vilket möjliggör användning året runt i Kalifornien Off-Highway Vehicle (OHV) ridning områden. En röd klisterlapp utfärdas till ett fordon som inte uppfyller Kalifornien utsläppsnormer. Denna klistermärke tillåter Jeep att användas endast säsongsvis i Kalifornien OHV ridning områden. När dekalen tas emot, bör den placeras på den bakre vänstra sidan av Jeep, där det är synligt. Saker du behöver
Ansökan Jeep
för titel eller registrering
Tillverkarens ursprungsintyg
försäljningskvitton
Vehicle titel
Ansökan om dubblett titel
Visa fler instruktioner
Jeepar köpts från en auktoriserad återförsäljare
1

Skicka in en ansökan om titeln eller registrering, finns på California Department of Motor Vehicles hemsida, om din Jeep aldrig har registrerats av någon annan än en California återförsäljare. Du behöver också ha bilen kontrolleras av en DMV anställd. Skicka in alla papper genom California Department of Motor Vehicles.
2

Ge bevis på ägande. Du behöver tillverkarens intyg om ursprung och jeep kvittot. Du kan också ge en titel för Jeep från en annan stat.
3

Betala OHV avgifter och skatter, om det behövs. Kontakta California Department of Motor Vehicles på 800-777-0133 om de avgifter och skatter som är förknippade med att registrera din Jeep som en OHV. Du kan också be om on-highway registrering, vilket gör att du kan köra din jeep på motorvägar samt i utsedda off-road områden.
Jeepar Köpt från en annan ägare
4

Överför Jeep från en tidigare ägare genom att leverera en California OHV intyg om titeln. Om du inte har den ursprungliga titeln, fylla i ansökan om ett duplikat titel.
5

Betala övergångssumman för Jeep. Vid behov kan du även betala årsavgift om du överför registrering i juni året utgångsdatum.
6

Betala användningen skatt för din Jeep. Fråga California DMV om eventuella andra krav som kan vara nödvändiga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118028.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.