RV Storage Tips

Sommarlovet är över, och nu måste du hitta en plats att lagra ditt fritidsfordon (RV) för resten av året. Den bästa lagringslösning kan innebära en investering i tid, pengar och långsiktigt underhåll och sjukvård. Du måste hitta en lagringsanläggning som klarar dina krav för tillträde, säkerhet och bekvämligheter. Vissa RV lagring tips kan hjälpa. Välj typ av Facility

En utomhus lagringsanläggning är billigare än en inomhus anläggning, men förvara din RV utomhus innebär också att det kommer att utsättas för väder och vind. Ultraviolett solljus, hagel, kraftiga vindar och regn kan orsaka det betydande skada. Inomhus enheter ger ett tak över RV, och vissa har klimat-kontrollerade anläggningar. Ta en titt på skillnaderna i kostnader för att avgöra om kostnaden för försäkring och underhåll för en utomhusanläggning teckningsoptioner betalar de ytterligare lagring avgifter för en inomhusanläggning.
Undersök
Plats
< p> Välj en lagringsanläggning som erbjuder enkel tillgång till RV och tillräckligt med utrymme för att parkera bilen, kör in och ut ur lagringsenheten och tvätta RV. Du måste vara säker på att RV är ordentligt skyddad och vårdas samtidigt på lagringsanläggning.
Fråga om ytterligare bekvämligheter

Vissa lagringsutrymmen tillhandahålla sådan bekvämligheter såsom belysning, dränering, batteriladdning, el, vatten, sopor och avlopp tillgång. Om du inte kommer att använda någon av de extra tjänster, minska dina kostnader genom att lagra din RV någon annanstans. På baksidan, kommer en hel del av dessa bekvämligheter hjälper till att hålla din RV i gott skick, vilket gör en sporre-of-the-ögonblick resan lättare att planera. Det är värt din tid att handla och jämföra lagringsutrymmen för att hitta de bekvämligheter du behöver det mest. Fråga om rabatter för långtidsförvaring eller för att köpa uppgraderade servicepaket. Vissa anläggningar kommer att belöna värdefulla kunder under säsongen långsam.
Kontrollera din försäkring


Förutsätt inte ditt försäkringsbolag täcker din RV medan det lagras. Kontakta ditt försäkringsbolag för att få veta om gränser under lagring. Jämför pris och politiken ditt försäkringsbolag erbjuder också, med den politik som erbjuds av lagringsanläggning.
Bestäm säkerhetsnivå

Säkerhetsnivån varierar mellan olika lagringsutrymmen. Vissa erbjuder enkla inhägnade parkeringsplatser, medan andra har 24/7 videoövervakning eller på plats säkerhetsvakter. Kontrollera att varje lager har sin egen säkerhet och brandlarm, och därefter bestämma vilken säkerhetsnivå uppfyller dina krav. Kom ihåg att stänga av allting innan du ställer undan RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117486.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.