Min Kawasaki Lakota 300 startar inte

En relativt kortlivad modell, Kawasaki Lakota 300 debuterade först 1995 och varade fram till 2000. Lakota är en sport-utility quad tänkt att kombinera snabbhet med funktionalitet, men det tenderade att luta sig mot den funktionella sidan. Den har en robust design och en förmåga att bära upp till 110 pounds på sin pakethållare ensam. Lakota, som alla fordon, regelbundet behöver mindre reparationer för att hålla den igång ordentligt. I händelse av att ägare får problem med att starta Lakota 300, erbjuder Kawasaki några felsökningstips i sin bruksanvisning, beroende på om det är problem med startmotorn eller själva motorn. Saker du behöver
12 volt, 14 ampere-timmars batteri
fuktig trasa
Wrench
Blyfri bensin
tändstiftsnyckel
NGK DR7EA tändstift
Show Mer Instruktioner
Starter
1

Vrid motorstartknappen till "Run", som startmotorn inte kan fungera om omkopplaren är i detta läge. Den Motorstartknapp ligger på Lakota 300 är kvar styret.
2

Kontrollera säkringen, som ligger i säkringen fallet mellan batteriet och den högra styret, och att den inte har gått sönder. En misslyckad säkring kommer att ha en bruten anslutning vid dess centrum. Ersätt med en 30A säkring Om säkringen gått.
3

Ta bort batteriet och kolla alla batteriets anslutningar. Om de är smutsiga, rengör med en fuktig trasa. Dra åt anslutningarna med en skiftnyckel om de är lösa.
4

Kontrollera att batteriet är laddat till 12 volt. Ladda med en separat driven elektriska laddare om batteriet inte är laddat.
5

Byt batteri om originalet är skadat.
6

Prova startmotorn igen. Om startmotorn fortfarande inte fungerar, ta Lakota 300 till en Kawasaki återförsäljare för reparation.
Motor
7

Kontrollera bränsletanken Om startmotorn fungerar, men motorn fortfarande inte startar. Om bränsletanken är tom, fyll på med blyfri bensin och starta om.
8

inspektera tillståndet av bränslet i tanken. Ta quad till butiken för att få dem rinna av och fyll på tanken om bensinen ser vattnig eller klibbig, eftersom detta indikerar förorening eller staleness.
9

Se till att bränslet kranen, som ligger på ytan av Lakota vänstra sida, är påslagen.
10

Ta bort tändhatten och pluggen med en tändstiftsnyckel. Om det är brun eller svart färg, kan pluggen skadas. Ersätt med en NGK DR7EA plugg som rekommenderas av Kawasaki.
11

Ställ in tändstiftets elektrodavstånd mellan 0,024 och 0,028 inches.
12

startmotorn. Om ATV fortfarande inte startar, ta den till butiken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117372.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.