Avlägsnande av en Reese Hitch Från en Travel Trailer

Reese missöden är användbara eftersom de chassi skenor resor släpvagnar är oftast tillverkade av tunn stål, det är praktiskt taget omöjligt att svetsa en hake till dessa skenor. Avlägsnande av en Reese hitch från en resa släpvagn är en enkel och okomplicerad projekt. Saker du behöver
avfettningslösning tvål
Dish (tillval) katalog Penetrerande olja
Hammer
Skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Heavy längd av trä, om nödvändigt

Visa fler instruktioner
1

Rengör alla mutter, bult och bricka snäppen som håller Reese skumt till resor släpvagn. Använd avfettning lösning eller en lösning av hushållens diskmedel, skölj fästena och låt dem torka. Om fästanordningar är korroderade, spraya dem med penetrerande olja och vänta på den tid föreslog på produktens förpackning, kraftigt knacka alla fästen regelbundet med en hammare.
2

Rådfråga din Reese instruktioner hitch installation att åter bekanta dig med installationen, och sedan vända sekvensen. Typiskt kommer detta att innebära att använda en hylsa eller skiftnyckel för att hålla muttern av ett mutter-bult montering stationärt medan användning av en annan hylsa eller skiftnyckel för att rotera parat bulten i moturs riktning. Fortsätt att vrida skruven tills dess mutter lossnar och ta sedan bort kolven från dess hål genom Reese skumt och resor trailer chassi järnväg. Använd en hammare för att knacka bulten ut genom sitt hål om det behövs.
3

Upprepa steg 2 för varje mutter-bult montering håller Reese skumt på plats. När alla bultarna har avlägsnats, tryck hitch ner och bort från chassit. Använd en tung längd av trä för att peka på dragkrok nedåt om det har fastnat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118464.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.