Hur man tar bort rost från glidmekanismen i en RV

RVS eller fritidsfordon är populära former av transport för många människor. Glidmekanismen eller slide-out hjälper till att lägga mer mångsidighet till interiörer av husvagnar. De flesta av dessa mekanismer är gjorda av metall. När rost bildas på glidmekanismen det blir allt svårare att få det att fungera ordentligt. Det finns sätt att förhindra rost genom regelbundet underhåll. Men när de rostfläckar upptäcks, det finns effektiva metoder för avlägsnande. Saker du behöver
Skrubber pad eller borste, stålull eller slipblock kommenterar: Mineral olja eller WD-40
Rust Remover Review pappershanddukar
Visa fler instruktioner

1

skrubba bort ytrost. Använd en skrubbning pad eller borste, stålull eller sandpapper blocket för att ta bort fläckarna ytrost.
2

Applicera oljan till rostfläckar. Använd mineralolja eller WD-40 på rostiga ytor. Applicera mineralolja med en pappershandduk. Om WD-40 är tillgänglig, spraya på rost. Vänta flera minuter. Sedan skrubba bort rosten igen. Smörjmedlet mjukar hårda rostfläckar på metallen. Torka glidmekanismen rent med en pappershandduk eller ren trasa.
3

Ansök rostborttagare. Använd en rust remover för djupa rostfläckar. Rostborttagare finns tillgänglig online eller på en järnaffär. Applicera remover till alla rostfläckar. Använd en pappershandduk att gälla glidmekanismen. Vänta i ca 10 minuter, sedan skrubba rost med stålull, skrubbning pad eller pensel. Torka rent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117623.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.