Hur man tar av motorn av en räv Gokart

Vintage Fox go-kart är en av de mest samlarobjekt racing fordon. De har en historia som går tillbaka till tidigt 1900-tal. Fox Go-boy serien go-kart tillverkades från 1961 till 1964. De flesta av go-kart drivs med en något modifierad McCulloch MC-10 motorsåg motor. Eftersom dessa go-karts är enkelt utformade, tar bort motorn på en Go-boy är en enkel process som kräver några grundläggande handverktyg för att slutföra. Saker du behöver
Ratchet verktygssats
Wrench in
Hex verktygssats
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de fyra motor monteringsbultar på bottenflänsen av motorn. Motorn bultar kommer sticka ut genom botten på go-kart ramens motorfäste med nötter bifogas varje bult. Använd en lämplig storlek skiftnyckel för att hålla monteringen skruvskallar placerad på motorns fläns medan du lossar motsvarande muttrarna på undersidan av ramens motorfästet med en spärr och lämplig storlek socket.
2

Skjut bultarna från botten av motorfästet med ena handen medan du drar ut dem med den andra handen från ovansidan. Skjut motorn mot stora drevet på gokart s axel för att ge tillräckligt slack på kedjan. Dra kedjan från axeln drevet och lyfta den helt utanför motorns koppling kedjehjul.
3

Leta gasvajern raden och ta bort den från motorns förgasare koppling med en skruvmejsel . Följ gasvajern från gaspedalen till motorn för att finna den rätta bindningen. Om din gasvajer kopplingen sitter inuti motorn hölje, ta bort skruvarna som håller kåpan på motorn för att avslöja kopplingen. Lyft av motorn i ramen efter att framgångsrikt kopplar bort gasvajern från gaspedalen länkning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117666.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.