Så monterar du ett Winch på en Sportsman

En Polaris Sportsman ATV är ett universellt ATV som är kapabel att köra på många olika typer av terräng. En vinsch kan dra din ATV ur ett hål eller bogsera någon annans. Denna quad har låsning skillnader som gör att du kan gå från två-till fyrhjulsdrift med en knapptryckning. På framsidan av ramen är en öppning precis framför kylaren. Denna öppning är där du kommer att montera vinschen. Du kan köpa en vinsch från en Polaris-återförsäljare eller någon ATV butik. Vinschen kommer med all nödvändiga monteringsdetaljer. Saker du behöver
Monteringsmaterial
Ratchet set
Winch
Helper
Visa fler instruktioner
1

Placera monteringsplattan på ramen för Sportsman framför kylaren. Rada upp stöd hålen på plattan med monteringshålen på ramen.
2

Sätt i bultarna för att fästa plattan på ramen. Dra åt bultarna med en ratchet set. Se till att skruvarna är så hårt du kan få dem eftersom vinschen kommer att blockera kolven, vilket gör det svårt att dra åt dem senare.
3

Placera vinschen på monteringsplattan och ha en medhjälpare hålla den på plats. Har din hjälpare linje upp stödet hål på vinschen med monteringshålen på plattan.
4

in fästskruvarna i monteringshålen. Dra åt bultarna så hårt som du kan med en ratchet set. Se till att vinschen inte kan röra sig alls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117437.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.