Hur man byter en Overhead TV konsol i en RV

Med ankomsten i mitten av 2000-talet av gemensamt tillgängliga platt-tv, blev de en gemensam eftermontering för fritidsfordon, eller husvagnar. Konventionella katodstrålerör TV har en djup fall som måste rymmas i en konsol. Ersätta den gamla stilen med den nya inte bara ger en förhöja tittarupplevelsen men frigör lagringsutrymme, vilket är alltid en premie i husvagnar. Att ersätta Processen är enkel och inte kräver en hel del expertis. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Socket (tillval) katalog monteringsfästen hårdvara
Flatscreen TV
Visa fler instruktioner
1

Ta det existerande TV katodstrålerör. Som med alla RV beslag, är tv bultas eller skruvas ned så att de inte kan flytta när fordonet är på gång. Kolla runt på konsolen för att lokalisera fästena, sedan använda en skruvmejsel eller en socket set Fäll in fästelement. Lyft på TV från konsolen och borta från arbetsområdet.
2

Rensa bort alla inventarier eller installationer inne i konsolen så att den är tom, sedan hålla upp fästet för den nya TV och flytta runt för att besluta om sitt bästa läge. Platt-tv är monterade på svängbara fästen som gör att skärmen kan ses från en oändlig variation av vinklar, och TV-apparater själva är extremt lätt i jämförelse med enheter katodstrålerör, så den nya enheten kan installeras nästan var som helst. Placering vid sidan av den nu tomma konsolen kommer att ge tillgång till utrymmet och därmed dess återanvändning.
3

dit den nya konsolen på plats med hjälp av storlek 8 skruvar eller större eller mutter /bult /bricka kombinationer om monteringsytan har ett tomrum bakom det. Mutter /bult /bricka kombinationer är att föredra för de förhållanden i en RV. Använd permanent markör för att markera grundlig hålen i TV-fäste, sedan använda en borrmaskin och lite dimensionerad att skaftet av bulten för att göra hålen. Passera bulten genom fästet, sedan genom monteringsytan, och sedan från baksidan glida en plan bricka och en fjädrande bricka över bulten s tråd och snurra på en mutter tills den är tät. Använd en socket set och skiftnyckel för att dra åt mutter /bult /bricka kombinationer
4

Följ tillverkarens instruktioner för att installera den nya TV på fästet,. Detta vanligtvis innebär fastställande av ett fäste på baksidan av TV, därefter fastställande att montera på fästet.
5

Route strömförsörjningen och antennen /DVD-kabeln på baksidan av den nya TV, och sedan titta på en del programmering för att bestämma den bästa vinkeln vid vilken permanent fixa skärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118595.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.