Hur Shift en ATV

Alla terrängfordon eller ATV , är fritidsfordon som gör att du kan gå någonstans och göra i stort sett vad som helst . De är lätta , lättmanövrerad och lättskött , och kan ge timmar av njutning . Vissa fyrhjulingar är även utrustade med fyrhjulsdrift , ger ännu mer kontroll och tillgång till grövre områden . Men du kommer inte att kunna få mycket alls om du inte kan flytta ATV transmission . Återupprätta en ATV är inte svårt , men kommer att ta praxis att perfekt . Instruktioner
1

sitta på ATV med transmissionen i friläge och motorn igång .
2

Sätt foten på bromsen spaken på höger sida av cykel och skjut sedan på skon undertill på växelspaken på vänster sida av cykeln .
3

Lyft upp något tills du hör ett " klick " och känna ATV hoppa lite . Tryck tummen spaken på höger styre för att ge cykeln lite bränsle , och låt upp på den högra bromspedalen .
4

Fortsätt ge ATV bränsle för ytterligare några sekunder , låt upp på tumme spak , snabbt lyfta upp växelspaken med din tå för att lägga i en högre växel . För att växla till en lägre växel , släppa ut på tummen spaken och sedan trycka växelspaken med vänster fot .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117462.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.