Hur man uppgraderar till en Spree Camper

Oavsett om du har spenderat dina äventyr i ett tält, pop-up husbil eller tagg-längs släp, kan du uppgradera till ett Spree camper med minimal planering. Spree campare finns i flera storlekar och planritningar, vilket gör det lätt att hitta en som bäst passar dina behov och livsstil. Med vanliga stora invändiga skåp, ljus himmel och externa högtalare, är du säker på att känna sig som hemma i din nya fritidsfordon. Instruktioner
1

Forskning olika planlösningar och stilar som finns på Spree sommarlägret webbplats, kz-rv.com/spree. Tänk vilka enheter som bäst passar dina bogsering förmåga och din livsstil.
2

Skriv ut en checklista som innehåller de specifika funktioner du vill ha i husbilen. Överväg 2012 Spree husbil lägg-på alternativ såsom t.ex. ett sovrum slide, pull-down skärmvägg och en utegrill. Lägg en platt-tv, körsbär skåp trä eller en madrass uppgradering för en mer lyxig husbil interiör.
3

Undersök olika Spree modeller personligen vid RV visar eller vid en lokal RV återförsäljare till hjälpa begränsa sommarlägret stil som bäst passar dina behov.
4

Video eller bild varje Spree husbil du tittar på en referenspunkt efter att ha lämnat. Ta anteckningar om detaljer som sticker ut till dig på varje enhet. Kontrollera noga insidan och utsidan av tidigare ägda Spree campare för eventuella skador, och undersöka alla underhållsdokumentation.
5

ett nära samarbete med en RV mäklare eller privat säljare när du är redo att köpa din Spree husbil . Be för demonstrationer på installation, bogsering och användning av apparater för att vara förberedd när du är ute på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118752.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.