Hur man kör en John Deere Gator fyrhjuling

John Deere Gator fyrhjuling är en mångsidig maskin som fungerar lika bra på en arbetsplats, i en bakgård eller på en jakttur. Med sin korta dumpa säng, kan det dra material till avlägsna platser eller campingutrustning och en kanot till en avlägsen damm. Utrustad med en elektrisk start, automatisk koppling och full fjädring, är en John Deere Gator lättkörd. Instruktioner
1

sitta bekvämt i förarsätet och fäst bältet.
2

Not växelspaken, dragkraft lås och parkeringsbroms, som alla är belägna mellan sätena.
3

Dra och håll choke, som ligger i närheten av gasen fyller på vänster, under förarsätet.
4

Vrid startnyckeln medurs för att starta motorn. nyckeln och choken så snart motorn startar
5

Release. Det kan vara nödvändigt att trycka ned en aning på gaspedalen för att få motorn upp till en högre hastighet tills motorn värmts upp.
6

Låt motorn gå på tomgång, flytta sedan flytta spaken neråt för att engagera framåtväxel samtidigt trampa på bromspedalen.
7

Lossa parkeringsbromsen genom att dra upp något och trycka på låsknappen på toppen av spaken. Flytta spaken ner helt för att säkerställa att parkeringsbromsen är helt släppt.
8

Ta bort foten från bromspedalen och börja att avgå på gaspedalen. Maskinen börjar att gå framåt. Fortsätt att trycka på gaspedalen för att accelerera till önskad hastighet. Stoppa maskinen genom att släppa gaspedalen och trampa på bromspedalen.
9

vill säkerhetskopiera, låt motorn gå sakta över till tomgång. Flytta växelspaken till friläge och sedan upp till backläge. Snabba upp, sakta ner och sluta använda gaspedalen och bromsen som du gjorde för att gå framåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117451.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.