Så monterar du ett Deformed ATV Tire

Montering av en deformerad ATV däck princip gäller samma process som montera ett nytt däck på ATV fälg, så länge de nedre kanterna på båda sidorna av däcket inte är deformerade och kan undangömt under metall kanter ATV fälg. Tänk dock att montera en deformerad däck är farligt, eftersom det kan leda till däck misslyckande och eventuellt olycksfall. Saker du behöver
WD-40
Böjd kofot
Visa fler instruktioner
1

Placera ATV fälg på en ren, torr yta, med den främre av kanten uppåt. Spraya kanten och insidan av fälgen som däcket kommer att täcka med WD-40.
2

Placera sidan av däcket som kommer att ställas inför insidan (axeln) på framsidan av fälgen . Tryck nedåt på däcket tills kanten av däcket dyker på fälgen. Skjut kofot mellan däcket och fälgen. Tryck nedåt på kofot tills däcket poppar på fälgen. Upprepa detta hela vägen runt kanten på fälgen som sittplats insidan av däcket på fälgen.
3

Spray WD-40 på det inre röret, skjut sedan innerröret mellan fälgen och däcket. Sätt in ventilspindeln i ventilen hålet och vrid locket på det, så att ventilspindeln inte kommer att komma ut medan du arbetar.
4

Skjut den böjda sidan av kofot mellan fälgen och däcket. Placera kofot så att handtaget av kråkan är vänd mot mitten av fälgen. Dra tillbaka på kofot som sittplats däcket. Flytta kofot kontinuerligt runt fälgen när du drar tillbaka på det, tills kanten sitter ordentligt på ATV fälg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117636.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.