Att montera tätade lager

Tätade lager är lager som inte kräver smörjning på grund av utformningen av deras inställning. När de är korrekt installerade, tätade lagren hålla reda på alla men en minimal mängd luft. Med standardiserade lager, gör den ökade luftflödet en ansamling av smuts och sot. Den smörjning inom tätade lager matas av den lilla mängd luft in och bibehålls som det används. Tätade lager är vanligt förekommande i cykelhjul, du kan lätt passa tätade lager i din cykel utan något annat än ett förseglat lager set. Saker du behöver
tabell
Hjul
Tätade lager med ingående delar
Socket
Lock-ringnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ställ ratten på en plan yta med den icke-skivan vänd uppåt. Använd en hård yta som ett träbord.
2

Placera den icke-skivan sidolagret i navet i hjulet. Den ihåliga kanalen i lagret ska vara vänd uppåt.
3

Placera sockeln nedåt ovanpå lagret och skjut lagret tills det sätts i hjulet. Se till att kanten på sockeln endast vidrör den yttre kanten av lagret när du trycker ihop dem.
4

Placera en av distanserna ovanpå lagret i navet med flänsen spola mot lagret. Lägg en av de filttätningar över distansen och tryck ner den.
5

Säkra icke-skivan sidolagret genom att placera låsringen över tätningen och dra åt låsringen nedåt med ett lås-ring käppar.
6

Vänd hjulet om och sätt spridarröret i navet. Ställ återstående lagret ner ovanpå spridarröret.
7

Tryck lagret ner med uttaget som du gjorde med den första. Sätt spacer, tätning och låsring för att slutföra monteringen av de tätade lagren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118061.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.