Hur öka hästkrafterna på en 350 Yamaha

Yamaha Raptor 350, en medelstor sport ATV, är ett fantastiskt exempel på fördelarna med modern teknik. Lätt och stark, har Raptor 350 fantastiska kraften kommer från liten motor men ändå ger en stor inledande åktur för blivande ATV ryttare som inte vill köpa för stor för en maskin för snabbt. För att få mer hästkrafter ur din Raptor, lägga två enkla bolt-on komponenter, bör en slip-on högpresterande ljuddämpare och Sportluftfilter vara de första stegen du tar. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket uppsättning
Skruvmejslar
Sport serien slip-on avgassystem
Högt flöde luftintag
Visa fler instruktioner

1

unbolt avgaserna kapseln placerad under förarstolen för Raptor. Bulten att avlägsna avgas kapseln är belägen på den främre sidan av avgas kapseln och är tillgängligt från den bakre delen av ATV utan att ta bort andra delar. Avlägsna bulten med socket set, sedan helt enkelt dra avgas kapseln bort av avgas röret.
2

Installera det nya slip-on exhaust kapseln på avgaserna slangen där beståndet avgaserna kapseln togs bort och dra åt skruven som fäster det på plats.
3

Avlägsna den dekorativa sidan locket från vänstra förarsidan av Raptor genom att först avlägsna hållarklämman som håller den på plats. Den huvudsakliga hållarklämman är en rund svart montering belägen under och vid sidan av den gas cap. Twist denna montering med fingrarna i en moturs rotation för att frigöra kroppen panelen.
4

Använd en skruvmejsel för att ta bort komprimeringen band som håller fast luftfiltret till förgasaren. Förgasaren ligger direkt bakom motorn, och luftfiltret är bakom det. Med kompression bandet lossas, drar luftfiltret helt enkelt bort från förgasaren bostäder.
5

Installera filterbyte luften på förgasaren bostäder. Ersättningsinsulinet luftfilter fästen på samma sätt att beståndet luftfiltret monterad, utnyttja egna kompressionsband dock. Dra åt kompressionsband med en skruvmejsel för att fästa luftfiltret på plats, sedan ersätta ATV sidoluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118634.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.