Hur Rikta en Gooseneck Trailer

Svanhals trailers är husbil eller släp häst som har en specialiserad skumt . Dessa " svanhals " missöden objektglas i ett knäppa mekanism monterad på mitten av en full-size pickup säng. Svanhals trailers är utformad för att fästa nästan utan ansträngning , med inriktningen är den mest utmanande delen av processen . Det hjälper att ha en kompis " spot " för dig som du tillbaka bogsering lastbilen upp till svanhalsen trailern och anpassa skumt att svanhalsen bollen . Saker du behöver
bogsera fordon med sidan speglar
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet på lastbilen och rulla ner rutan . Ställ din spegel från sidan så att du har en vy av släpvagnen och din vän . Placera din assistent så han är på höger sida av svanhalsen armen . Kontrollera att du har en tydlig bild av honom .
2

Tillbaka lastbilen upp till svanhalsen trailern bogsera arm . Håll armen så nära centrum av flaket som möjligt. Titta på din kompis och ta de riktningar som han guidar dig till lastbilens mottagaren skumt och svanhals bollanslutning .
3

bromsa eller stoppa när trucken är under svanhals armen . Om du är iväg med en eller två inches , med vän , skjut armen på mottagaren skumt och lyssna efter ett klickljud anger Gooseneck trailern nu är kopplad till dragkrok och dragtruckar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118504.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.