Vilken storlek Truck Behöver jag dra en 5: e-Wheel Camper?

Det tar en Churnin Burnin 'hunk lastbil att dra en vändskiva bärbar herrgård. Men sedan finns det en lätt rigg som är nöjda med en urban krigare pickup. Det beror på dina behov. I varje fall är ett 8-fots säng vad du behöver. 7,5 ton och uppåt

De största vändskivor väger 14.000 till 16.000 pounds och du kommer inte bli bogsering dem - eller stoppa dem - tom. De är oftast mer än 32 meter lång och har flera slide-outs (sektioner som glider ut för att göra vissa sektioner bredare parkerade). Vissa har bänkskivor i granit och golv kakel i köket. Allt som berget ger tyngd. Du är antagligen tittar på tre axlar, ibland fyra, och sex hjul åtminstone. Få den största lastbilen du kan hitta med den största dieselmotor. Gör din läxa på sommarlägret diskussionsgrupper. Människor lär sig i allmänhet från sina misstag när de fastnar på vägen med en trasig motor eller växellåda. Ju mer vikt du drar, desto mer tyngd, kraft, fjädrarnas styvhet och bromsar du behöver. I denna klass, behöver du minst en 2-tons lastbil med en för sig bakifrån. Många människor med denna stora av en bogserlina gå för en mini-traktor eller ens en full-size 18-hjul traktor. Om du funderar på 1 ton, kommer att fungera om du är en Snowbird som bara drar den två gånger per säsong. Använd inte en 1-tons heltid. Erfarenheten visar att det kommer att slitas ut lastbilen, särskilt överföringen.
6 7 ton

Även om det är fortfarande en bra idé att gå med en diesel på detta viktklass, är en 1-tons dually ideal och en 3/4-ton kommer att få jobbet gjort i en knipa. Om din förväntade terrängen är platt och dina resdatum sällan, kommer den mindre lastbilen vara fina. Om du drar riggen genom Klippiga bergen och du är full-timing med alla dina tillhörigheter, gå för det stora paketet. Det är viktigt att hålla crosswinds i åtanke, för. Mer vikt innebär mer stabilitet. En bredare hållning som en hjälp för sig med kraftiga vindar och kurvtagning.
4 till 6 Tons

Något 8.000 till 12.000 pounds tomma kommer att väga ca ett ton mer laddad. En 3/4-ton lastbil med två hjul i ryggen och en gasmotor kan göra jobbet på den ljusare änden av skalan. På den övre änden, kanske du vill välja en dieselmotor för att få det vridmoment du behöver för dem lång backe klättrar. Om du råkar ha en 1-tons dually att dra denna viktklass av vändskiva, kommer du inte ens känner att det är tillbaka dit. Addera 1 till 4 ton

hög i slutet av denna kategori, kan du komma undan med en gasmotor 1/2-ton lastbil. Vid den lägre delen, kommer en kompakt truck med en sexcylindrig motor göra jobbet. Det finns en eller två glasfiber mini-vändskivor på marknaden som passar in i denna viktklass. I dagens ekonomi, är detta billigt sätt att dra något stabilt och hanterbar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117952.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.