Polaris Scrambler 50 Felsökning

Även fritids fordonstillverkaren Polaris traditionellt släpper kraftfulla vuxenstorlek ATV, har det släppt några barnorienterade fyrhjulingar under åren. En av dessa var Scrambler 50. Väger 90 pounds och mäter knappt 55 inches i längd, konstruerade ingenjörer Scrambler 50 med barn ryttare i åtanke. Även om vissa användare har noterat detta quad är relativt lågt underhåll, det kräver fortfarande tillfällig reparation. Polaris erbjöd en felsökningsguide i bruksanvisningar för att hjälpa vuxna hantera mindre reparationer utanför butiken. Saker du behöver
1 msk bakpulver
1 kopp vatten
torr handduk
dielektriskt fett eller vaselin
Wrench
0,5 amp batteriladdare
Blyfri bensin
NGK BP7HS eller BPR7HS tändstift
Visa fler instruktioner
motorn inte Vänd
1

startmotorn. Om motorn inte startar över, prova det back-up kickstarten. Om motorn fortfarande inte går att slå över, kontrollera Scrambler 50 batteri.
2

Ta bort batteriet sitter under främre racket genom att först koppla bort hold-down remmar. Lossa den svarta (negativa) batterikabeln, följt av den röda (positiva) en och lyft ut batteriet ur ATV utan att luta den.
3

Inspektera batteriets anslutningar. Om korrosion förekommer, skrapa bort det med en tråd-borste. Om anslutningarna är smutsig, ren med en lösning av en matsked bakpulver och en kopp vatten. Torka med en handduk och täck de terminaler med dielektriskt fett eller vaselin.
4

vrid åt kopplingarna om de är lösa med en vanlig skiftnyckel.
5

Ladda batteriet med fullt en separat-drivna 0,5 laddare amp batteri.
6

tillbaka batteriet genom att lyfta den på plats och ansluta den röda batterikabeln följt av den svarta kabeln. Drag och säkra hold-down remmar.
7

använda startmotorn igen. Om motorn fortsätter att vända långsamt eller inte alls, ta Scrambler 50 till en Polaris-återförsäljare.
Motorn inte startar
8

Använd den elektriska startmotorn . Om motorn blir över men inte startar, kolla bränsletanken. Om den är tom, stäng bränslekranen sitter på höger sida av ATV till "Res." Fyll på med blyfri bensin, returnera bränslekranen till "On" läge och starta motorn.
9

Inspektera skicket på bränsle om bensin i tanken. Om det verkar gummy eller vattnig, kan bensinen bli gammal eller förorenad. Ta Scrambler 50 till en Polaris-återförsäljare för att dränera bränsletanken. Fyll på med färskt bränsle.
10

Ladda batteriet enligt beskrivningen ovan.
11

bort tändstiften. Börja med att ta bort locken tändstift. Använda en tändstiftsnyckel, rotera varje tändstift moturs för att ta bort.
12

Inspektera skicket på tändstiften. Om isolatorn tips är en utbränd vit färg eller är svart, ersätta med NGK BP7HS eller BPR7HS pluggar som rekommenderats av Polaris.
13

Ställ in tändstiftets elektrodavstånd mellan 0,024 och 0,028 inches.

14

tillbaka tändstiften och använda startmotorn. Om motorn fortfarande inte startar, ta Scrambler 50 in för reparation.
Engine förlorar ström
15

nivåer Kolla bränsle om motorn startar men snart förlorar makten . Tanka med blyfri bensin, om bränslet är låga eller tom.
16

Inspektera raden bränsle vent, som är ansluten till Scrambler 50 bränsletank. Om det verkar skadad eller krokig, ta quad till en Polaris-återförsäljare för att få den här raden ersättas.
17

Inspektera tändstiften enligt ovan. Om de är smutsiga eller skadade, byt ut med nya NGK BP7HS eller BPR7HS pluggar
18

Se bränsletanken innehåller endast blyfri bensin med ett lägsta pump oktantal på 87. Om den innehåller en annan typ av bränsle, ta quad till en Polaris-återförsäljare för att få tanken tömmas och fyllas på med nytt bränsle.
19

Starta motorn. Om det fortsätter att förlora makten, ta quad in för besiktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117394.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.