Hur man installerar en tvådelad vindruta

Tvådelade vindrutor är vindrutor konstruerade av två separata bitar av glas eller plast som ansluter till fordon med klämmor. De är ofta utrustade på mindre fordon, såsom fyrhjulingar, eller ATV, och golfbilar. Regelbundet rengöra din vindruta för att bevara dess utseende och integritet. Om vindrutan är sprucken, repig eller skadad, eller om du vill ha ett nytt utseende, installera en ny tvådelad vindrutan själv. Saker du behöver
Philips head skruvmejsel
Skiftnyckel
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Köp en kompatibel tvådelad vindruta för din bil . Konsultera manualen reparationsinformation för specifikationer vindrutan mätning. Tvådelade vindskydd finns att köpa på nätet och i stora bildelar återförsäljare.
2

Ta bort den skyddande beläggningen från båda sidorna av vindrutan bitar. Den tunna beläggningen skyddar vindrutan från repor under transporten.
3

Montera klämmorna på vindrutan bitar. Sätt fabriken medföljande skruvarna i hålen på vindrutan, som anges i monteringsanvisningar. Slip en medföljande brickan på varje skruv och placera en klämma på toppen av varje bricka. Rikta in klämmorna så öppningarna är vertikala. Skjut en mutter på varje skruv, på toppen av klämman och dra åt dem med en skiftnyckel.
4

Installera stötfångarna. Sätt en stötfångare i varje lämpligt hål, anges i monteringsanvisningar. Skjut en bricka på den gängade delen av varje stötfångaren och dra åt en mutter med en skiftnyckel på toppen av var och en för att säkra stötfångare på vindrutan bitar.
5

Sätt tillbaka bottenplattan vindrutan pjäs. Snäpp de kläms fast på fordonets främre del genom att skjuta öppnandet av varje klämma på det lämpliga vertikala stolpen. Se till att varje klämma är ordentligt fastsatt på fordonet.
6

Montera övre vindrutan bit. Passa botten av den övre vindrutan stycke med toppen av botten vindrutan bit och knäppa klämmorna på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118350.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.