Hur Kontroll Fukt i Campers

Fukt inuti en husbil kommer att kondensera och orsaka lukt, mögel och mjöldagg problem. Sådan kondens kan producera mängder vatten räcker till poolen inuti tak och orsaka panelerna att sag, eller kör ner väggar och samla på botten av isolering hålrum orsakar röta. Frågorna om fukt som skapas genom ockupation av en sommarlägret är olika till fuktproblem upplevt i oanvänt husbil medan den är i lager. De olika avfuktning krav adresseras med olika upplösningar, inklusive användning av vattenabsorberande material och användningen av avfuktning enheter. Saker du behöver
fuktabsorberande material enhet
Avfuktning (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Minimera luftburen fukt samtidigt i husbilen. Airborne fukt skapas främst genom att duscha och laga mat, så öppnar takventiler och kör frånluftsfläktar i badrum och spis kåpor ovanför spisar skapar en omedelbar och mycket effektiv minskning av fuktnivåer. Driften av luftkonditioneringsapparater enheter avfuktar också, liksom att kyla luften.
2

Vidta åtgärder för att minska fukt innan du lagrar din husbil. Även om du lagrar din husbil under ett lock, kan fukt krypa in och komma i kläm. Locket kommer att kväva naturlig luftrörelser, även om installationen av en fläkt ökar cirkulationen effektivitet. Köra en fläkt eller en värmekälla, till exempel ett litet värmeelement eller en värme lampa är både energi-ineffektiv och farlig och omfördelar fukt snarare än permanent ta bort den från atmosfären.
3

Öppna ett behållare av fukt absorberande, som vanligtvis säljs i en hink eller badkar. Ställ den öppna behållaren i husbilen vid ett läge halvvägs mellan fram-och baksidan, halvvägs mellan golv och tak. Fukt absorbenter är oftast gjorda av kalciumklorid, bekant som den kemikalie som smälter is från trottoarer och uppfarter.
4

Öppna en behållare av kiselgel, som vanligtvis säljs i ett magasin eller grunt låda. Ställ den öppna behållaren i husbilen vid ett läge halvvägs mellan fram-och baksidan, halvvägs mellan golv och tak. Silikagel är bekant som innehållet av små påsar i boxed nya produkter, som används för att kontrollera fukt inuti lådorna.
5

Bestäm vilken storlek av avfuktare kommer att vara mest effektiva i din RV. Storleken på enheten kommer att bestämmas av mängden fukt du vill styra och det utrymme du har tillgängligt. Större enheter per definition tar upp mer utrymme, och rymden är en prioritet i en RV, men mindre enheter avfukta i en långsammare takt och måste tömmas oftare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118239.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.