Hur jag bygga en snöskoter Trailer?

En snöskoter släpvagn används för att transportera snöskotrar till de nordliga stigar där du kan rida i timmar utan avbrott av trafik eller korsning. Den typiska trailern är en täckt struktur som förhindrar att snö och is från att bygga upp på skotrarna när du reser. Detta sparar tid och gör att du kan hoppa på och rida din maskin när du anländer, istället för att ta sig tid att avisa skidor och motor. Crafting Trailer

Börja med en vanlig släpvagn, använde man för att transportera stora föremål. En platt säng, är enaxlig släpvagn ett bra alternativ, eftersom det har alla de delar du behöver redan på plats. Det är möjligt att designa och bygga en från grunden, men det kommer att ta mer tid och är ofta lika dyrt som att köpa en färdiga trailer. Om du har en extra axel, montera den på en träram gjord med 1/2-tums eller tjockare plywood. Metal kanalramar göra det bästa stöd. Korsa dem längs bredden av plywood och skruva dem på plats med nitar eller skruvar. Sedan svetsa ett "A" hitch ram släpvagn med en MIG-svets, och bifoga detta till ramen på släpvagnen. Installera skumt på en plan, 1/4-tums bit av galvaniserat stål. Sedan måla ramen med rost-resistenta fordonsindustrin kvalitet färg. Addera inredningsmaterial

Interiören i släpvagnen bör göras från plywood eller glasfiber. Om du kan få tillgång till glasfiber folie, göra det. Detta ger en rost-fri interiör som inte kommer chip, förvränga eller röta. Det är också mjukare och lätt på skidorna på skotern så den orsakar mindre skada på delar. Glasfiber kan fästas på botten av en plywood säng släpvagn med en-tums träskruvar, eller bultar och muttrar. Fäst den i golvet och sedan börja utforma strukturen.
Bygga upp strukturen

struktur släpvagnen måste vara robust, lätt och tillräckligt stor att hålla skotern. Mät bredden, höjden och längden av maskinen och sedan lägga två meter eller mer till mätningarna. Tillåt gott om takhöjd, så mycket som du tror att du kommer att behöva. Trailers som är sex till åtta meter hög och sex till åtta meter bred används ofta. Struktur ramen från kanalen stål är möjligt, eftersom det är det lättaste och mest solida material tillgängligt. Svetsa stålet till stöden i trailern frame och sedan panel ram med glasfiber ark eller plywood. Utsidan ska målas med billack och designades hur du gillar.
Drop-Down Gate

En drop-down grind kan göras från en plywoodskiva skiktad i glasfiber. Denna grind bör förstärkas med kanal stål och svetsade till ett gångjärn som svetsas på baksidan av transporten ram. Ett annat alternativ är att skapa en bild ut, drop-down ramp som kan lagras inne i trailern. Denna ramp kan vara tillverkade av plywood eller metall och lagras inuti själva trailern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117569.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.