Lägga Brakes till en Trailer

Idag är mindre, lättare dragfordon ofta har mindre bromsar än gjorde Behemoth bogsera fordon år tidigare, vilket gör släpvagnsbromsar en viktigare tillägg än någonsin tidigare. Dessutom har många stater ändrat sina lagar för att kräva släpvagnsbromsar på släpvagnar med brutto trailer betyg för så lite som 1500 pounds. Nya trailers kan beställas med bromsarna från tillverkaren, och med några enkla verktyg och ett par timmars arbete, kan bromsarna läggas på en äldre trailer. Saker du behöver
JackJack standsTrailer broms kitTrailer broms slang kitBrake ledningar kitBrake ställdon kopplare
Visa fler instruktioner
Beställ delar
1

Palla upp vagnen och ta bort däcken och nav.
2

Leta efter en broms montering fläns på änden av axeln röret, precis bakom spindeln. Om en fläns är närvarande, beställa en broms kit utan flänsar. Om det inte finns någon fläns, ett kit med flänsar krävs, flänsarna måste svetsas på innan bromsarna kan installeras Addera 3

Installera elektriska bromsar på båtsläp.. Alla övriga vagnar kan utrustas med ditt val av elektriska, hydrauliska trumma eller hydrauliska skivbromsar. Notera däckdimension, axeltryck och antal flikar som du kommer att behöva all denna information när du beställer ditt val av broms kit. Addera elbromsarna
4

Justera bromsen fästplattan med fläns och bult på plats, var noga med att placera ställdonet armen lodrätt, med magneten i botten.
5

Pack lagren för den nya trumman /nav församlingar med hög kvalitet lagerfett, och installera en fettätning. Skjut trummor på spindlarna och justera hjullagren. Montera sprinten och dammskydd, sedan installera hjul och däck.
6

Anslut en kabel från varje elektrisk broms på släpet ramen med en ring-kontakt och självgängande skruv. Skarva den andra tråden från varje broms till en gemensam tråd, som går till släpet kontakten. Använd 14-gauge fordonsindustrin primära tråd för alla ledningar.
7

Ändra trailern kontakten om det behövs för att tillgodose den nya tråden för bromsarna. Addera Hydraulic Brakes

8

Mount hydrauliska trumbroms bakplåtar med hjulcylindern upptill och fäst på flänsen med härdade bultar.
9

Packa hjullagren med hög kvalitet lagerfett och byt fettätning. Montera navet på axeln och justera hjullagren. Lås justeringsmuttern med en ny saxpinne och installera dammskyddet. Montera hjul och däck.
10

Montera bromsslangar till släpet ramen med slangar klämmor eller nylon band tråd. Gör anslutningen från broms slangen till bromsen hjulcylinder eller tjocklek med en flexibel bromsslang.
11

Byt släpvagn koppel med bromscylindern kopplingen.
12

Anslut bromsen slangen till bromsmanöverdonet koppel. Fyll kopplare med rekommenderad vätska och lufta bromsarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117471.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.