Lägga till en bild ut till en RV

En bild ut, som ibland kallas en glide eller bump-out, är en låda som sträcker sig ut från en RV utrymme för att öka den inre rymden. Slide outs har länge varit tillgängliga för väggar RV sida, men blir allt vanligare på de främre och bakre ändar. En bild är ute oftast inte mer än 12 meter i längd och kan sträcka sig utåt upp till 3 meter. Ungefär tre fjärdedelar av alla nya husvagnar tillverkas med minst en bild ut, och det finns företag som är specialiserade på eftermontering äldre husvagnar med slide outs. Projektet är oerhört komplicerat och skrämmande och bör endast utföras av de med avancerad kompetens konstruktion, goda färdigheter svetsning och praktiseras förmåga inom VVS, snickeri och elarbeten. Saker du behöver
Metallbearbetning utrustning
Snickeri Toolkit Review elektrisk Toolkit Review VVS Toolkit Review metallrör
Composite väggpaneler
Windows i ramar
Drive och påverkande församlingar
Markis
Visa fler instruktioner
1

Design bilden ut dessutom så strukturen på RV kommer inte att försvagas. Du kommer att behöva svetsa nya vertikala bågar och horisontella balkar stöd runt hålet i RV sida så styrkan sätts på fordonet, inte subtraheras. Samtidigt funderar på sidoväggarna, överväga hur man kan isolera dem och hur man försegla kanterna på ny sida, både när utfällt och indraget, så fukten inte kan komma in och kyld eller uppvärmd luft kan inte fly. Om du vill ha fönster i tillägg, tänka på hur man installerar och försegla dem
2

Avgör om tillägg behöver rörledningar leverera propangas och vatten, eller kablage för 12 -. Och 120 - volts el till eluttag, lampor och apparater. Om ny sida är att rymma en pentryt, kommer alla att vara nödvändig. Om ny sida kommer endast vara tillmötesgående en soffa eller en säng, kommer projektet att förenklas.
3

Rådgör med specialister inom branschen om köp av dina drivmekanismer. Systemet bör ha positiva lås som verkar på de redskap för att arrestera "drift" när bilden ut är utplacerade, men måste kunna de små justeringar som behövs för att skapa vattentäta tätningar när glida ut är både förlängd och tillbakadragen. Frekvensomriktaren mekanismer kommer att manövreras elektriskt, så vid sin enklaste systemet kommer att kräva en vippströmbrytare att engagera enheterna. Mer komplexa one-touch är möjligt att byta som känner av när det glida ut har förseglat och arresteringar enheterna automatiskt.
4

Bestäm om du behöver rack /utväxling eller hydrauliska drivmekanismer. Ett hydraulsystemet kan använda två eller fyra drivcylindrar och måste inkludera utjämningsanordningen att fördela trycket jämnt mellan cylindrarna. De manöversystem kan placeras under RV golvet och använder genomgående frame-kontakter, eller ovanför golvet, där de kommer att behöva skyddas från insyn när glida ut förlängs och dras tillbaka. Båda systemen kommer att kräva en hel del svetsning, så några tankar slung under chassit kommer att tas bort, omdirigerades och ersätts, såsom kablage och körningar av röret.
5

bort alla RV möbler som kan hindra projektet. Skär bort en försiktigt markerad sektion av väggen, och hålla panelen säkert så att det kan repurposed som extern vägg glida ut.
6

Använd metallrör för att tillverka en förstärkande berömmelse struktur att spänna hålet och en glida ut låda. Använd ett kompositmaterial tillverkats speciellt för huden husvagnar till panelen lådan, installera tätar runt det, sedan installera och ansluta drivsystem. Montera den utdragbara lådan på plats och installera förtältet som skyddar sin topp från regn. Utrusta glida ut med alla nödvändiga rördragningar, kabelstammar och möbler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118316.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.